HomeSpreker Eva Bronsveld

Eva Bronsveld

“Het is mijn missie om ouders en professionals te helpen het leven of werken met kinderen (nog) leuker én makkelijker te maken.” – Eva Bronsveld

Vraag vrijblijvend informatie

Eva Bronsveld

Op een laagdrempelige en praktische manier inspireert Eva Bronsveld professionals om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis of op school. Dit doet zij onder andere door het geven van lezingen en workshops. De afgelopen tien jaar heeft Eva zich gespecialiseerd in Temperamentvolle kinderen. Daarnaast is Eva Bronsveld moeder van drie kinderen, waarop ze haar eigen adviezen graag uitprobeert. Vaak met succes, maar soms ook niet. Net als iedere andere ouder.

Onderwerpen

  • Samen spelen, wat nou delen?
  • Ik tel tot tien!
  • Wie is er nou de baas?
  • Help een peuter!
  • Temperamentvolle kinderen

Achtergrond

Zo’n twintig jaar geleden startte Eva Bronsveld als leerkracht in het basisonderwijs. Vanaf toen heeft ze altijd gewerkt met kinderen of met ouders en professionals die met kinderen te maken hebben. Eerst als juf, vervolgens als intern begeleider, daarna als directielid en ten slotte als onderwijsadviseur. Eva wist dus best al wat over kinderen toen zij geleden voor het eerst keer moeder werd. Helaas bleek voor haar hetzelfde te gelden als voor de meeste andere onderwijsprofessionals; de eigen praktijk bleek een stuk weerbarstiger. Tien jaar geleden is ze zelfstandig gaan werken als opvoed- en onderwijsspecialist. Inmiddels verzorgt Eva lezingen en cursussen voor professionals(of ouders), schrijft ze columns voor onder andere Kiind en het Belgsich Nieuwsblad en schreef ze de Opvoedkalender, het boek ‘Temperamentvolle kinderen’ en ‘Samen spelen, wat nou delen?’ en, samen met Elsbeth Teeling, Miloe van Beek en Roos Schlikker, het boek ‘Van achter het behang tot over je oren’.

Interesse in een lezing van Eva Bronsveld?

Ook hulp nodig in het werk met kinderen? De omgang leuker of makkelijker maken? Of temperamentvolle kinderen leren begrijpen? Eva Bronsveld biedt gegarandeerd een oplossing, in een lezing van formaat! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Eva Bronsveld

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.