Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Eva Bronsveld
Bewaar als favoriet

Eva Bronsveld

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Op een laagdrempelige en praktische manier inspireert Eva Bronsveld ouders en professionals om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis of op school.

Eva Bronsveld

Op een laagdrempelige en praktische manier inspireert Eva Bronsveld professionals om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis of op school. Dit doet zij onder andere door het geven van lezingen en workshops. De afgelopen tien jaar heeft Eva zich gespecialiseerd in Temperamentvolle kinderen.

Daarnaast is Eva Bronsveld moeder van drie kinderen, waarop ze haar eigen adviezen graag uitprobeert. Vaak met succes, maar soms ook niet. Net als iedere andere ouder.

Onderwerpen

  • Samen spelen, wat nou delen?
  • Ik tel tot tien!
  • Wie is er nou de baas?
  • Help, een peuter!
  • Temperamentvolle kinderen

Achtergrond

Zo’n twintig jaar geleden startte Eva Bronsveld als leerkracht in het basisonderwijs. Vanaf toen heeft ze altijd gewerkt met kinderen of met ouders en professionals die met kinderen te maken hebben. Eerst als juf, vervolgens als intern begeleider, daarna als directielid en ten slotte als onderwijsadviseur. Eva wist dus best al wat over kinderen toen zij geleden voor het eerst keer moeder werd. Helaas bleek voor haar hetzelfde te gelden als voor de meeste andere onderwijsprofessionals; de eigen praktijk bleek een stuk weerbarstiger.

Tien jaar geleden is ze zelfstandig gaan werken als opvoed- en onderwijsspecialist. Inmiddels verzorgt Eva lezingen en cursussen voor professionals(of ouders), schrijft ze columns voor onder andere Kind en het Belgisch Nieuwsblad en schreef ze de Opvoedkalender, het boek ‘Temperamentvolle kinderen’ en ‘Samen spelen, wat nou delen?’ en, samen met Elsbeth Teeling, Miloe van Beek en Roos Schlikker, het boek ‘Van achter het behang tot over je oren’.

Interesse in een lezing van Eva Bronsveld?

Ook hulp nodig in het werk met kinderen? De omgang leuker of makkelijker maken? Of temperamentvolle kinderen leren begrijpen? Eva Bronsveld biedt gegarandeerd een oplossing, in een lezing van formaat!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Eva Bronsveld

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid