Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Duo-lezing 'Hoe succesvolle verandering werkt'
Bewaar als favoriet

Duo-lezing ‘Hoe succesvolle verandering werkt’

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

INCLUSIEF IMPACT-METING ACHTERAF | Hoe durven we de dagelijkse gang van zaken kritisch tegen het licht te houden en gezamenlijk andere keuzes te maken? Waardoor gewenste, positieve veranderingen kunnen ontstaan? Ontdek hoe jullie succesvolle gedragsverandering kunnen realiseren voor de agenda van nu.

Duo-lezing ‘Hoe succesvolle verandering werkt’

Hoe kunnen we meer impact-vol gedrag vertonen? 
Onderzoek laat zien dat we vaak goede bedoelingen hebben, maar dat machtsdynamieken, onzekerheid en groepsdruk ons vaak weerhouden om echt impact-vol gedrag te vertonen. Duurzaam presterende leiders en professionals hebben hier minder last van. Zij maken juist het verschil door ongemak niet te zien als iets dat remt, maar als iets dat aanzet én zelfs vooruit helpt.

Hoe kan je als organisatie een dergelijke houding voor veel meer mensen mogelijk maken? Hoe kun je moedig, kritisch, origineel, non-conformistisch of juist verbindend gedrag dat nu nodig is stimuleren? Dat leer je dankzij de duo-lezing met impact!

Over de duo-lezing ‘Hoe succesvolle verandering werkt’

Wetenschap én impact op top-niveau + meting achteraf
Met deze duo-lezing krijgt jullie organisatie het beste van Nederland voorgeschoteld. Een 3-trapsraket, die echt impact heeft. Over duurzaam presteren en groeien naar een collectieve acceptatie van ongemak als ’trigger for growth’:

  1. Prof. Dr. Naomi Ellemers deelt de laatste inzichten uit onderzoek over succesvolle gedragsverandering.
  2. Impact-spreker ir. Coen Jutte laat jullie zelf ervaren hoe gedragsverandering werkt met een mix van enerverende interventies.
  3. Tot slot meet de Universiteit Utrecht na 4 weken de impact op het gedrag van deelnemers.

Kies nu voor anderhalf uur of een dagdeel vol kennis, inspiratie, actie én impact. Voor je organisatie, je teams of jou als persoon. Uiteraard maken Naomi en Coen tijdens de voorbespreking een maatwerkpresentatie van: wat is het gedrag in jullie organisatie waar je meer van zou willen hebben?

Kortom: kennis, inspiratie, actie én impact op topniveau!

Over Naomi Ellemers

Organisatie-psychologe Prof. Dr. Naomi Ellemers wil met haar onderzoeksteam van de Universiteit van Utrecht beter te begrijpen hoe je mensen kunt helpen hun gedrag te veranderen. Zij kreeg in 2010 de NWO-Spinozapremie: de hoogste onderscheiding in de Nederlandse wetenschap. NWO kent deze jaarlijks toe aan twee in Nederland werkzame onderzoekers die naar internationale maatstaven behoren tot de allerbeste wetenschappers wereldwijd.

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Na enige tijd verbonden te zijn geweest aan Aberkyn, een change leadership-firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Als één van de meest impactvolle sprekers over gedragsverandering werkt hij samen met de Universiteit van Utrecht, die de impact van zijn lezingen onderzoekt.

Interesse in deze duo-presentatie die echt tot succesvolle gedragsverandering leidt?

Een relevante keynote voor de agendapunten van deze tijd: duurzaamheid, welzijn van medewerkers, psychologische veiligheid, inclusie, menselijke maat tegenover controle-drift, enzovoorts.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Duo-lezing ‘Hoe succesvolle verandering werkt’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid