Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Michel Vos
Bewaar als favoriet

Michel Vos

Michel Vos is host van de bekende podcast ‘Eindbazen’ en veelgevraagd spreker op het gebied van AI en werkgeluk. Op een interactieve, praktische en humoristische wijze neemt hij mensen mee in de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Hoe komen we met AI tot minder werkdruk en meer werkgeluk?

Business Development Manager

"Energiek, enthousiast, motiverend, resultaat en doelgericht. Michel geeft energieke en motiverende lezingen. De praatjes zijn vol humor en tegelijkertijd doel- en resultaat gericht."

Michel Vos

Vanaf een jonge leeftijd (en geïnspireerd door de visionaire werelden van Star Trek: The Next Generation) heeft futuroloog, spreker en podcaster Michel Vos een diepe passie ontwikkeld voor de samensmelting van wetenschap, technologie, ai, sciencefiction en de toekomstige samenleving. Als host van de Eindbazen podcast heeft hij met talloze experts over deze thema’s gesproken. Door middel van deze gesprekken heeft hij een rijke kennis en inzichten opgebouwd. Michel is de gedreven auteur achter de inspirerende boeken ‘Get your shit together’ en ‘De weg van de uil’.

Door zijn diepgewortelde kennis positioneert hij zich inmiddels aan de voorhoede van het verkennen van de heldere paden die de toekomst voor ons in petto heeft.

Over de lezingen van Michel Vos

In een wereld die in het gezicht van exponentiële technologische vooruitgang vaak dystopisch lijkt, biedt Michel een hoopvolle lens, die de wonderen en mogelijkheden benadrukt die voor ons liggen. Door middel van scherpzinnige analyses, futuristische scenario’s en humor, gidst hij zijn publiek door een reis die niet alleen de technologische veranderingen verkent, maar ook hoe we als samenleving en individuen kunnen evolueren om deze veranderingen te omarmen, met een duidelijke en inspirerende visie vooruit.

  • Technologie
  • AI (met AI minder werkdruk, en meer werkgeluk)
  • Effectiviteit en tijdmanagement
  • Persoonlijk Leiderschap

Michel is ook inzetbaar als dagvoorzitter, workshopleider, interviewer en discussieleider.

Interesse in een lezing van Michel Vos of heb je een vraag?

In zijn carrière heeft Michel Vos niet alleen een diepgaand begrip verworven rondom persoonlijke ontwikkeling en tijdmanagement, maar ook de kunst geperfectioneerd van het delen van visionaire verhalen die een breed publiek aanspreken. Een lezing van Michel zullen jullie niet snel vergeten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Stedin

"Michel heeft mij in driekwartier weten te vermaken en inspireren met zijn blik op onze (AI) toekomst. Met enthousiasme, een knipoog naar hoe wij dromen over technologie, humor, maar ook een serieuzere kant. Ook mijn IT collega's vonden Michel erg leuk, dus dank daarvoor!"

Beschikbaarheid en informatie

Michel Vos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid