Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter van Kempen
Bewaar als favoriet

Peter van Kempen | Groovy Business workshops

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Groovy Business is een interactieve, energizing, muzikale workshop waarin samenwerken, leiderschap, kwetsbaarheid en passie een nieuwe dimensie krijgen. Met het spelen in een band ervaar je hoe muzikanten kennis delen en krachten bundelen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Let’s groove the business – Workshops Peter van Kempen

Groovy Business heeft interactieve, energizing en muzikale workshops waarin samenwerken, leiderschap, kwetsbaarheid en passie een nieuwe dimensie krijgen. Peter van Kempen neemt het publiek met volle enthousiasme mee in zijn workshops en vertelt onder andere over nieuwe inzichten en een positieve mindset. Door middel van muziek deelt Peter zijn kennis over krachten bundelen en verschillen productief maken!

Hij heeft één gemeenschappelijk doel: het neerzetten van een fantastische show en daarmee het publiek een onvergetelijke avond bezorgen. Hij combineert ondernemerschap met creativiteit in zijn verschillende rollen als musicus, consultant en spreker. Ook is hij geïnteresseerd in de zakelijke kant.

Workshop dirigeren: ‘Maestro voor één dag!’

(inclusief strijkkwartet: 2 violisten, alt-violist en een cellist)
De rol van dirigent bij een orkest is zeer veelzijdig. Als verbinder, manager, inspirator, musicus, luisteraar en gepassioneerd muziekliefhebber weet een dirigent telkens weer het beste uit het orkest en haar mensen te halen. Neem zelf de dirigeerstok ter hand en ervaar hoe een dirigent het orkest, de muziek, de concertzaal en het publiek met elkaar in verbinding brengt. Samen met een heus strijkkwartet ervaart u hoe het is om zelf de Maestro te zijn!

Tijdsduur: 1,5 a 2 uur.
Aantal deelnemers: 4 dirigenten + publiek.
Resultaat: – Je hebt ervaren hoe het is om als dirigent invulling te geven aan de verschillende rollen.
– Je hebt geleerd hoe een dirigent communiceert en overtuigt zonder woorden.

Percussie-workshop: ‘Let’s Groove the Business!’

Met behulp van percussie-instrumenten leer je snel de beginselen van het ‘grooven’ en leer je om op een ander manier naar elkaar luisteren, op elkaar te reageren en om te anticiperen. De basis onder de knie? Dan gaan we snel muziek maken en gaan we een aantal bekende stukken spelen. Een interactieve sessie boordevol muziek!

Tijdsduur: 1,5 uur.
Aantal deelnemers: tot 50 deelnemers.
Resultaat: – Het is wetenschappelijk bewezen dat samen muziek maken leidt tot betere verbindingen op een dieper niveau.
– Je hebt op een andere nieuwe manier leren luisteren, reageren en anticiperen op je collega’s en teamgenoten.

Workshop music creation: ’The sound of your company!‘

(O.a. samenwerken – leiderschap – communicatie)
Tijdens deze workshop creëer je samen met je collega’s een uniek muziekstuk. Muzikale voorkennis of ervaring (hard skills) is niet nodig, enthousiasme, je kwetsbaar op te stellen, het willen delen van ideeën en een flinke dosis nieuwsgierigheid (soft skills) wel! De input die de deelnemers leveren worden door Peter omgezet in muziek en zo ontstaat een unieke compositie. Na afloop van de workshop ontvang je een opname van de sessie zodat dit unieke werk bewaard blijft!

Tijdsduur: 2 uur.
Aantal deelnemers: tot 30 deelnemers.
Resultaat: Je hebt leren samenwerken op een nieuw terrein. Je kunt dan geen gebruik maken van je ‘hard-skills’ maar bent juist aangewezen op je ‘soft-skills.

Peter van Kempen boeken?

Als je interesse hebt in de workshops van Peter van Kempen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Peter van Kempen | Groovy Business workshops

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker