Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Dagvoorzitter Coen Jutte
Bewaar als favoriet

Coen Jutte – Dagvoorzitter

Coen laat zien, dat speelsheid en diepgang samen kunnen gaan. En dat achteraf werkelijk iedereen zich voor de volle 100% betrokken voelt bij uw bijeenkomst of evenement. Coen combineert hierbij zijn academische en zakelijk achtergrond met zijn kwaliteiten als cabaretier en muzikant.

Coen Jutte

Coen Jutte weet zijn toeschouwers tijdens bedrijfsbijeenkomsten keer op keer te verrassen. Jutte relativeert en weet met zijn nuchtere kijk op zaken elk onderwerp op een luchtige en respectvolle wijze te ontleden. Coen laat zien, dat speelsheid en diepgang samen kunnen gaan. En dat achteraf werkelijk iedereen zich voor de volle 100% betrokken voelt bij uw bijeenkomst of evenement. Coen combineert hierbij zijn academische en zakelijke achtergrond met zijn humor en muzikaliteit.

Uiteraard gaat hij voorafgaand aan uw evenement graag met u om de tafel zitten om samen te komen tot de beste opbouw en zijn invulling van uw gelegenheid.

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier én begenadigd pianist.

Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk.

Coen is ook een veelgevraagd en geherwaardeerde spreker over groei, leren, veranderen en doorbreken van patronen. Deze ervaring neemt hij mee in zijn rol als dagvoorziter.

Bekijk hier zijn sprekersprofiel.

Reacties

“Coen is een scherp observator en vertaalt de inhoud intelligent en speels. Hij is in staat de congresgangers van de stoel te krijgen en in beweging te laten komen.” – Erasmus School of Accounting & Assurance

 “We kijken terug op een zeer geslaagd Havendebat Amsterdam. Coen was een zeer waardevolle toevoeging aan het dagvoorzitterschap van het programma. De focus lag daarbij in het mobiliseren van de inbreng uit de zaal en het creëren van een positieve sfeer waar debat en discussie gevoerd kon worden. Dat is erg goed gelukt. Kortom, ik ben erg blij dat we Coen hebben ingezet bij dit congres.” – NT Publishers 

 “Coens optreden tijdens ons jubileumcongres was de slagroom op de taart! Geweldig knap hoe hij zich in korte tijd verdiepte in de thematiek van de dag, daar op zeer originele wijze op inspeelde,  en iedereen aan het lachen bracht en daarnaast ook aan het denken zette!” – Delta Pi

“Music makes people more open to themselves and therefore to each other”. – Daniel J. Levitin, neuroscientist and music producer

Coen Jutte inhuren als (muzikale) dagvoorzitter of spreker?

Wilt u Coen Jutte inhuren, waarbij zijn bijdrage geheel op maat wordt gemaakt? Neem contact op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Coen Jutte – Dagvoorzitter

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid