Op zoek naar een praktische workshop over social media?

Workshop Social Media
Bewaar als favoriet

Workshop Social Media

Social Media wordt steeds belangrijker binnen het bedrijfsleven, het is een middel waarbij eenvoudig in contact gekomen kan worden met potentiële klanten. Bij een Workshop social media wordt er ingegaan op alle aspecten van het goed omgaan met de verschillende social media kanalen.

Workshop Social Media

Social Media, een steeds groter wordend medium waarop bedrijven en consumenten snel en eenvoudig in contact komen met elkaar. De workshop Social Media zal je laten zien dat je nog niet alles optimaal gebruikt. Het internet en sociale media zijn tegenwoordig namelijk krachtige middelen die bijdragen aan de enorme toename van connectiviteit, wat verschillende mogelijkheden creëert om ideeën uit te wisselen.

Dan is de vraag, wat is de beste manier om mijn klanten te bereiken? Door middel van een workshop Social Media kunnen mensen leren hoe zij het best in contact kunnen komen met hun klanten en op welke manier de kanalen het best onderhouden kunnen worden. Er zijn tegenwoordig natuurlijk verschillende soorten van social media waar mensen in contact kunnen komen met elkaar. Ook voor zakelijke relaties is met name LinkedIn belangrijk, voor overige relaties is Facebook een groot platform. En naast de grootste platforms zijn er natuurlijk meer Social Media die jij nog niet optimaal benut, maar alles kan geleerd worden.

Mogelijke thema’s tijdens de workshop Social media

  • Platforms als LinkedIn, Instagram, TikTok, Threads, YouTube, X (Twitter) en Facebook
  • Trends en ontwikkelingen
  • Inzet zakelijk gebruik social media
  • Doelgroepen
  • Webcare en community- en reputatiemanagement
  • Contentcreatie en contentmarketing
  • Monitoring

De inhoud van de workshop wordt vooraf in overleg met de workshopleider afgestemd. DeSpreker.nl werkt samen met de beste workshopleiders op het gebied van social media. Wil je meer weten welke social media-experts een workshop voor jullie team of organisatie kan verzorgen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Interesse in een workshop of andere vragen?

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Social Media

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid