Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeroen Swolfs Online photoclass
Bewaar als favoriet

Online Photo Class Smartphone

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Op zoek naar een verrassende en positieve online workshop? De Online Photo Class is een interactieve fotografie-wedstrijd met je smartphone, waarbij de onderlinge verbinding weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Online Photo Class Smartphone

Met Online Photo Class neemt de beroemde fotograaf Jeroen Swolfs jouw team mee op reis door de wondere wereld van de fotografie. Jouw teamleden leren gedurende de interactieve cursus allerlei slimme fotografietrucs, waardoor ze veel beter leren te fotograferen met hun smartphone. Aan de hand van zijn internationale fotoproject Streets of the World reizen ze mee over de wereld. Door de coole opdrachten in Photo Class maakt iedereen zichtbaar hoe zij deze uitdagende tijd ervaren.

De Online Photo Class Corporate is een interactieve fotografie-wedstrijd waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Over de Online Photo Class

Photo Class is een online fotografiecursus die bestaat uit live sessies in combinatie met één of meerdere on demand modules. Je hebt de keuze uit de modules Landschappen, Portretten en/of Reportage. Iedere module duurt respectievelijk 45, 50 en 30 minuten. In elke module reis je een stukje mee over de wereld met de documentaire die National Geographic maakte over het project ‘Streets of the World’ van Jeroen Swolfs. Daarin zie je hoe Jeroen zichzelf in allerlei lastige situaties werkt waar hij uit moet zien te komen. Het resultaat: iedere keer weer een mooie foto in zijn achterzak.

Deze masterclass is speciaal gemaakt voor smartphone fotografie. In de modules zitten specifieke tips over fotograferen met smartphone waardoor je foto’s direct met grote sprongen vooruit gaat. Daarnaast behandelt Jeroen ook de basisbeginselen van licht en compositie in de modules. 

Zelf aan de slag

Online photoclass in één dag – Kies je voor één module, dan is het mogelijk om deze photoclass in één dag(deel) te organiseren. Na de live kick-off door Jeroen ontvangen de deelnemers een handleiding en inloggegevens. Ze kunnen hierdoor direct van start met de on demand module die leerzame fototips & tricks bevat en wordt afgesloten met een foto-opdracht. De deelnemers gaan vervolgens op pad en voeren de opdracht uit.

Dezelfde dag is er een live inlevermoment van foto’s en een prijsuitreiking via een online presentatie waar alle deelnemers bij zijn. Zo blijven de deelnemers bij elkaar betrokken én heb je leuke en positieve content om te delen. De resultaten worden live door Jeroen beoordeeld met mooie prijzen voor de winnaars.

Online photoclass uitgebreid – Willen jullie langer aan de slag om een optimaal teamgevoel te creëren? Dan is het mogelijk om de online photoclass tegen meerprijs uit te breiden met 1 of 2 extra modules. Samen met Jeroen wordt de planning besproken, zodat er een maatwerk masterclass ontstaat.

Resultaat Online Photo Class

De Online Photo Class is een laagdrempelige masterclass en bestaat niet uit moeilijke opdrachten. Iedereen met een smartphone kan mee doen. Het gaat er voornamelijk om dat zij hun verhaal zichtbaar maken van hoe ze deze opmerkelijke tijd beleven, wellicht met gezin, familie, en vrienden uit de buurt. Jouw teamleden hebben samen een creatieve en bindende activiteit beleefd, waardoor ze elkaar beter hebben leren kennen en contact met elkaar hebben gehouden. Bovendien zijn hun fotografie-vaardigheden verbeterd, wat schitterende content heeft opgeleverd. Als kers op de taart kunnen jullie een prachtige expositie organiseren.

Over de workshopleider Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs is fotograaf, journalist, wereldreiziger, schrijver én ondernemer. Hij combineerde deze beroepen in het wereldbekende fotoproject ‘Streets of the World’, waarbij hij 195 landen bezocht in zeven jaar. Lees hier zijn profiel.

Geïnteresseerd in de Online Photo Class Smartphone?

Deze workshop is al mogelijk vanaf 25 personen. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online Photo Class Smartphone

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid