Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Online Photo Class

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Op zoek naar een verrassende en positieve online workshop? De Online Photo Classis een interactieve on- en offline fotografie-wedstrijd, verspreid over 3 weken, waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Online Photo Class

Met Online Photo Class neemt de beroemde fotograaf Jeroen Swolfs jouw team mee op reis door de wondere wereld van de fotografie. Jouw teamleden leren allerlei slimme trucs waardoor hun fotografie sterk verbetert. Ze reizen mee over de wereld aan de hand van zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World. Met de coole opdrachten in Photo Class delen de teamleden met elkaar hoe zij door deze uitdagende tijd komen.

De Online Photo Class Corporate is een interactieve fotografie-wedstrijd waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Over de Online Photo Class

Photo Class is een online fotografiecursus die bestaat uit 4 on demand modules: Landschappen, Portretten, Reportage en Smartphone. Iedere module duurt ongeveer 25 à 30 minuten. In elke module reis je een stukje mee over de wereld met de documentaire die National Geographic maakte over het project ‘Streets of the World’ van Jeroen Swolfs. Daarin zie je hoe Jeroen zichzelf in allerlei lastige situaties werkt waar hij uit moet zien te komen. Het resultaat: iedere keer weer een mooie foto in zijn achterzak.

Zelf aan de slag
Na de live kick-off (week 1) ontvangen de deelnemers een handleiding en inloggegevens. Ze kunnen hierdoor direct van start met de on demand basiscursus en Module 1. Jeroen sluit elke module, na alle tips & tricks, af met een opdracht. De deelnemers gaan die opdrachten uitvoeren binnen de gestelde termijn (standaard een week).

Vervolgens is er per week een live inlevermoment van foto’s en een prijsuitreiking via een online presentatie waar alle deelnemers bij zijn. Zo blijven de deelnemers bij elkaar betrokken én heb je elke week leuke en positieve content om te delen. De resultaten worden live door Jeroen beoordeeld met mooie prijzen voor de winnaars. Er kan uiteraard ook een prachtige expositie worden georganiseerd.

Resultaat Online Photo Class

De hele Photo Class is prima met smartphone te fotograferen. De Online Photo Class bestaat niet uit moeilijke opdrachten, het gaat er voornamelijk om dat zij hun verhaal zichtbaar maken van hoe ze deze opmerkelijke tijd beleven, wellicht met gezin, familie, en vrienden uit de buurt. Jouw teamleden hebben samen een creatieve en bindende activiteit beleefd, waardoor ze elkaar beter hebben leren kennen en contact met elkaar hebben gehouden. Bovendien zijn hun fotografie-vaardigheden verbeterd, wat schitterende content heeft opgeleverd.

Over de workshopleider Jeroen Swolfs

Jeroen Swolfs is fotograaf, journalist, wereldreiziger, schrijver én ondernemer. Hij combineerde deze beroepen in het wereldbekende fotoproject ‘Streets of the World’, waarbij hij 195 landen bezocht in zeven jaar. Lees hier zijn profiel.

Geïnteresseerd in de Online Photo Class?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands, Engels

Categorieën: Online workshops, Webinar voorbeelden

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Online Photo Class

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker