Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

masterclass organisch leiderschap
Bewaar als favoriet

Masterclass organisch leiderschap

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tijdens deze masterclass leer je hoe je leiding geeft aan zo’n transitie en hoe dit jou als leidinggevende verandert. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen neemt je mee in wat medewerkers vandaag de dag nodig hebben om te floreren.

Menzis

"Ronald heeft bij ons een inspiratiesessie verzorgd voor een groep van 35 (team)managers. Gebruikmakend van zijn ruime kennis en ervaring heeft hij ons laten kennismaken met de kracht van organisch leiderschap. Hoe kun je op een andere manier kijken naar prestaties van medewerkers? Hoe breng je het beste naar boven in je team? Tijdens deze middag wist hij ons met prikkelende vragen en oefeningen een spiegel voor te houden. Laat jij de plantjes groeien of wordt je aandacht opgeslokt door het onkruid?"

Masterclass organisch leiderschap

Hoe vergroot je het aanpassingsvermogen van je organisatie? Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekortschiet. Daarom slaan steeds meer bedrijven en instellingen de weg in van organisch leidinggeven en organiseren. Managementlagen worden weggesnoeid en vaste afdelingen worden vervangen door autonome cellen of gelegenheidsteams die zich organiseren rondom klanten.

Tijdens deze masterclass leer je hoe je leiding geeft aan zo’n transitie en hoe dit jou als leidinggevende verandert. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen Molen neemt je mee in wat medewerkers vandaag de dag nodig hebben om te floreren. Ontdek hoe je het leiderschap in andere mensen kunt aanwakkeren. Want de belangrijkste taak van een leider is om meer leiders scheppen.

Aan het eind van deze workshop

  • Weet je hoe je jouw organisatie wendbaarder en zelfredzamer kunt maken
  • Heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën over leiderschap
  • Begrijp je ook hoe je deze leiderschapsprincipes kunt toepassen

Interesse in de masterclass organisch leiderschap?

In de natuur heeft het organisme dat de beste verbindingen legt, zich goed aanpast en zichzelf ook reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Ervaar de kracht van organisch leiderschap!

Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Masterclass organisch leiderschap

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid