Masterclass organisch leiderschap

Hoe vergroot je het aanpassingsvermogen van je organisatie? Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekortschiet. Daarom slaan steeds meer bedrijven en instellingen de weg in van organisch leidinggeven en organiseren. Managementlagen worden weggesnoeid en vaste afdelingen worden vervangen door autonome cellen of gelegenheidsteams die zich organiseren rondom klanten.

Tijdens deze masterclass leer je hoe je leidinggeeft aan zo’n transitie en hoe dit jou als leidinggevende verandert. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen Molen neemt je mee in wat medewerkers vandaag de dag nodig hebben om te floreren. Ontdek hoe je het leiderschap in andere mensen kunt aanwakkeren. Want de belangrijkste taak van een leider is om meer leiders scheppen.

Aan het eind van deze workshop

  • Weet je hoe je jouw organisatie wendbaarder en zelfredzamer kunt maken
  • Heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën over leiderschap
  • Begrijp je ook hoe je deze leiderschapsprincipes kunt toepassen

Interesse in de masterclass organisch leiderschap?

In de natuur heeft het organisme dat de beste verbindingen legt, zich goed aanpast en zichzelf ook reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Ervaar de kracht van organisch leiderschap!

Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field