Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Claes Iversen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Claes Iversen is couturier van koningin Máxima en vele vrouwelijke BN’ers paraderen graag in zijn creaties over de rode lopers. Hij spreekt over de belangrijkste onderdelen uit de modewereld.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Claes Iversen

Claes Iversen is couturier van beroep. Na diverse collecties na zijn studie te hebben gepresenteerd en samenwerkingen gehad te hebben met diverse modeketens leerde het grote publiek hem kennen als couturier van koningin Máxima. In 2014 ontwierp hij de jurk van Ilse DeLange voor het Eurovisie Songfestival en vele vrouwelijke BN’ers paraderen graag in zijn creaties over de rode lopers.

Claes spreekt over de belangrijkste onderdelen uit de modewereld en zijn eigen wereld. Hij geeft commentaar op modeverschijnselen, bespreekt trends en brengt inspiratie. Een inspiratie-sessie voor grotere of kleinere bedrijven. Hierin hij laat zien hoe zijn creatief brein werkt en welke toepassingen dit kan opleveren. Een sessie waarin hij werknemers en directies inspireert om hun creativiteit te gebruiken.

Onderwerpen waar Claes Iversen over spreekt:

  • Mode
  • Architectuur
  • Ondernemerschap

Over Claes Iversen

De van Deense afkomst Claes Iversen emigreerde in 1997 naar Nederland. Hij startte zijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. Tijdens zijn derde studiejaar ontving hij de BLVD Modeprijs en kreeg hij een stageplaats aangeboden bij Viktor & Rolf. Kort na het afronden van zijn studie en het behalen zijn master aan de Artez Hogeschool van de Kunsten in Arnhem presenteerde Claes zijn eerste collectie.

Tegenwoordig ontwerpt Claes naast couture ook bedrijfsuniformen, zoals voor het Nationale Opera & Ballet en houdt hij zich ook bezig met interieur, zoals het ontwerpen van een lijn wandkleden. Hij is ook steeds vaker te vinden in zijn schilderatelier. Op dit moment is er een expositie van zijn eerste collectie schilderijen.

‘Wie Is De Mol?’

In het seizoen van 2020 was Claes als één van de deelnemers te zien in het televisieprogramma ‘Wie Is De Mol?’. In het programma voert een groep van bekende Nederlanders opdrachten uit en jagen zij tegelijkertijd op De Mol binnen de groep. Er zijn negen kandidaten en 1 Mol, de saboteur binnen de groep. Niemand weet wie de Mol is, behalve de Mol zelf.

Claes Iversen boeken

Als je Claes zou willen boeken als spreker kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Claes Iversen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker