Congres of seminar organiseren – wij kunnen u helpen

Het organiseren van een bijeenkomst waarmee u écht indruk wilt maken op uw deelnemers is een vak apart … en vaak (heel) veel werk. Naast het verzorgen van de juiste sprekers en/of dagvoorzitter helpt deSpreker.nl u op verzoek ook verder met de voorbereiding én praktische uitvoering van uw bijeenkomst.

 Congres of seminar organiseren

Het organiseren van een bijeenkomst waarmee u écht indruk wilt maken op uw deelnemers is een vak apart… en daar komt vaak (heel) veel werk bij kijken. Gaat u een congres, klantendag, symposium of seminar organiseren? Dan helpen wij u daar graag bij.

Naast het adviseren omtrent en verzorgen van de juiste sprekers en/of dagvoorzitter(s) voor uw bijeenkomst, helpt deSpreker.nl u namelijk ook graag verder met de voorbereiding, organisatie én praktische uitvoering van uw bijeenkomst.

Met een enthousiast team van ervaren professionals helpen wij klanten bij het organiseren van hun seminar o.a met

1 – Advies
Wij adviseren over de ontwikkeling en indeling van het programma, thema, sprekers, duur, locatie, techniek, catering, partners, aankleding en communicatie van uw bijeenkomst.

2 – Voorbereiding 
Een geslaagde bijeenkomst is ook van A tot Z goed doorgesproken, voorbereid en afgestemd. Wij zorgen dat zowel inhoudelijk (dagvoorzitter/sprekers) als praktisch alle betrokkenen (locatie/techniek/catering) weten waar ze aan toe zijn bij het organiseren van een seminar.

3 – Communicatie
Om uw doelgroep te interesseren en activeren voor uw bijeenkomst helpen wij met een gerichte campagne. Daarnaast verzorgen wij dat de deelnemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven.

4 – Uitvoering en regie 
Bij uw bijeenkomst zorgen wij voor soepele organisatie en dat de deelnemers echt een geweldige dag beleven. Zowel binnen als buiten de zaal, verzorgen wij de regie.

Naast de bovenstaande voorbereiding helpen wij van deSpreker.nl u nog met veel andere voorbereidingen die te pas komen bij het organiseren van een succesvol seminar, congres of andere bijeenkomst. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op maat!

Vrijblijvend eens doorpraten?

Gaat u een klantendag, symposium, congres of seminar organiseren en wilt u weten wat deSpreker.nl voor u nog meer kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier rechts van de pagina, of telefonisch via 072 750 74 22.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek je een professionele spreker, workshop of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?