The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom

Blootsvoets lopen van LA naar New York City

Nieuw Guinness Wereldrecord – Anton Nootenboom start februari 2024 met het neerzetten van een nieuw wereldrecord: blootsvoets lopen van LA naar New York City. Dit is 5.000 kilometer!

Blootsvoets lopen van LA naar New York City

Anton Nootenboom is bekend als The Barefoot Dutchman. Hij is voormalig lid van het Nederlandse leger met drie uitzendingen naar Afghanistan. Eerder behaalde hij het Guinness World Record voor de langste blotevoetenwandeling, waarbij hij 3019 km langs de oostkust van Australië aflegde om bewustzijn en fondsen te werven voor de geestelijke gezondheid van mannen.

Nu staat Nootenboom voor een nieuwe uitdaging: een 5000 km lange blotevoetentocht van Los Angeles naar New York City in de Verenigde Staten.

Door de hitte van Death Valley, de Rocky Mountains in, ontmoetingen met dodelijke dieren riskeren en langs de eindeloze lange wegen van dit prachtige land. Dit alles om bewustzijn te creëren en fondsen te werven ten behoeve van de geestelijke gezondheid van mannen.

Blijf op de hoogte door zijn reis e volgen via zijn Instagram-account: The Barefoot Dutchman.

Over zijn missie

Gedreven door het alarmerende wereldwijde tempo van elke minuut een man verliezen aan zelfmoord, wil hij de maatschappelijke normen uitdagen die mannen ontmoedigen om kwetsbaarheid te tonen. Nootenboom is vastbesloten het misverstand te doorbreken dat emoties tonen een teken van zwakte is, en benadrukt dat kracht schuilt in het omarmen van onze menselijkheid.

In zijn streven naar het bevorderen van de geestelijke gezondheid nodigt The Barefoot Dutchman anderen uit om zich bij hem aan te sluiten.

Meer weten over Anton?

Anton is te boeken voor een avontuurlijk verhaal over doorzettingsvermogen, inspirerende levenslessen en veerkracht. Ben je geïnteresseerd in een lezing en wil je meer weten over zijn beschikbaarheid dit jaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom
The Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom)
Dit is het inspirerende verhaal van oud-militair Anton Nootenboom die, met een tocht op blote voeten van duizenden kilometers dwars door Australië, een wereldrecord liep. Een avontuurlijk verhaal over doorzettingsvermogen, inspirerende levenslessen en veerkracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid