Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter van den Bijgaart
Bewaar als favoriet

Wouter van den Bijgaart

Virtual Reality biedt enorm veel mogelijkheden, van entertainment tot marketing en educatie. Wouter van den Bijgaart maakt VR toegankelijk voor het grote publiek.

Wouter van den Bijgaart

“Het is mijn missie om met The VR Room Virtual Reality toegankelijk te maken voor iedereen. Het is zó gaaf: je weet niet wat je meemaakt! Don’t see the movie, be the movie.” – Wouter van den Bijgaart

Van den Bijgaart is een veelgevraagd spreker op het gebied van Virtual Reality. In zijn lezingen heeft hij het over de vele mogelijkheden die deze nieuwe technologie met zich meebrengt. Marketing, (data-)visualisatie, educatie en virtuele prototypes zijn alleen enkele voorbeelden uit zijn repertoire; Wouter beschikt over genoeg kennis en passie om Virtual Reality interessant en toepasbaar te maken voor iedereen!

Transporteren naar een andere wereld, vanaf de bank pinguïns kijken in Antarctica en het behandelen van fysieke mankementen door middel van een headset: de mogelijkheden van Virtual Reality zijn eindeloos. Ook de periode waarin VR alleen centraal stond in de wereld van gaming is ten einde. De talloze mogelijkheden hebben VR aantrekkelijk gemaakt voor professionals en onderzoekers in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de entertainment industrie. Wouter van den Bijgaart weet hier in een presentatie van formaat op in te gaan.

Achtergrond

Wouter van den Bijgaart, ook wel bekend als de grondlegger van de Nederlandse VR-entertainment, is meegegroeid met de ontwikkelingen van VR. Wouter vindt dat Virtual Reality een stuk verder gaat dan entertainment en zijn limiet dan ook nog lang niet heeft bereikt. Met zijn onderneming The VR Room, opgericht in 2016, heeft hij zich gevestigd binnen de Virtual Reality markt. Met concepten zoals VR op Locatie, VR Lasergamen en VR Escaperoom blijft Wouter op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de markt, en hij past deze ook toe.

Wouter van den Bijgaart boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wouter van den Bijgaart

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid