Maak je expertise zichtbaar
Bewaar als favoriet

Webinar Maak je expertise zichtbaar

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Met de snel afnemende baanzekerheid is het nu extra belangrijk om werkgevers te overtuigen van jouw expertise. In dit webinar leert leerexpert Emma Stoks je hoe je écht zichtbaar maakt wat jij kunt.

Niet door je CV te pimpen, maar door een breed pallet aan bewijs voor jouw expertise te creëren.

Webinar Maak je expertise zichtbaar

De coronacrisis zorgt voor een versnelling van een trend die we al zagen: mensen wisselen steeds sneller van baan. Flexibele arbeidscontracten en een snel afnemende baanzekerheid maken het extra belangrijk om werkgevers te kunnen overtuigen van jouw expertise, of je nu voor je eerste of zesde baan solliciteert.

Alleen een mooi opgemaakt CV is hiervoor niet langer genoeg. Titels doen immers vaak geen recht aan je daadwerkelijke taken en expertise. Ook is kans de komende jaren groot dat je solliciteert voor een baan die nog niet eerder heeft bestaan. Hoe maak je dan toch je relevante ervaring zichtbaar?

Leren is investeren, maar je oogst die investering pas echt als je het resultaat duidelijk kunt maken aan een ander. In het webinar ‘Maak je expertise zichtbaar’ leert leerexpert Emma Stoks je hoe je zichtbaar maakt wat jij kunt.

Niet door je CV te pimpen, maar door een breed pallet aan bewijs voor jouw expertise te creëren.

Over Emma Stoks

Emma Stoks is er van overtuigd dat mensen altijd en overal leren. We zijn immers gemaakt om ons aan te passen en ons te ontwikkelen. Vaak gaat dit leren echter niet zo effectief als het zou kunnen. We staren ons blind op het onderwijs, alsof dat de enige plek is waar je leert. Of we halen een hoop kennis in de vorm van trainingen en cursussen organisaties binnen, maar vergeten gebruik te maken van de kennis die al aanwezig is binnen de organisatie.

Met haar bedrijf helpt Emma bedrijven effectiever te leren. Hoe maak je van jouw training of event een onvergetelijk ‘aha’ moment? Dat is de vraag waar Emma een antwoord op biedt.

Interesse in een lezing van Emma Stoks?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Maak je expertise zichtbaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid