Jan van Setten: Het leven is verrassend eenvoudig

Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Jan van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.

Jan geeft energieke en professionele lezingen en workshops met gegarandeerd voor ieder een aantal eye-openers. Hij brengt het DIMmen in plaats van het DIPpen aan het licht. Oftewel Denken In Mogelijkheden in plaats van Denken In Problemen. In hoog tempo komen op interactieve wijze inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Standaard maatwerk

Jan van Setten stemt zijn lezingen en workshops altijd af op het ‘DNA’ van jouw organisatie, de specifieke deelnemers, doelstellingen en de fase waarin je organisatie zicht bevindt.

Mogelijke thema’s bij een lezing of workshop van Jan van Setten

Thema: (Persoonlijk) Leiderschap | ‘Hoe Krijg Ik Ze Zover?’
Je zit midden in een belangrijk veranderproces. Als ’trekker’ van de verandering heb je een duidelijke visie ontwikkeld en deze ook vertaald in een concreet en helder plan voor de toekomst….maar wie volgt? Je medewerkers wachten af en blijven maar vragen stellen. Hoe krijg je ze mee?

Thema: Klantgerichtheid | ‘De klantenfluisteraar’
Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van je klant te kunnen kijken? Daar hoef je helemaal geen neurowetenschapper voor te zijn. Klanten kopen niet Wat je doet, maar Hoe je het doet. Waar worden (interne) klanten echt blij van? Doe niet wat de Klant vraagt, maar wat hij nodig heeft.

Thema: Veranderen & Innovatie | ‘Doen Doe Je Zo’
Wat voor excuus heb jij of je organisatie om niet te doen wat jullie eigenlijk wél willen? Ja, maar we hebben heb geen tijd. Of ik ben te oud, te jong, heb er niet voor geleerd? Hoe ontkoppel je de mentale “Ja, maar”- remparachutes? Ben je toerist van je eigen leven of pak je je invloed?

Thema: Samenwerken | Teams op Vol Vermogen
Alleen kun je sneller keuzes maken, maar samen krijg je meer gedaan. Hoe bereik je de perfecte balans? Hoe zorg je dat diversiteit in een team bijdraagt aan eenheid? Met deze praktische tips en tools maak je van een ‘gewoon’ team een topteam!

Thema: Management | DNA-(re)set!
Als het DNA van je bedrijf helder is kunnen mensen hun resultaatgerichte gedrag eenvoudig zelf sturing geven. Door fusies, snelle groei of simpelweg het verstrijken van tijd kunnen gedeelde waarden zijn vergeten of de oude waarden niet meer gelden. Tijd voor een DNA-(re)set!

Nieuw boek Jan van Setten
In de praktijk zijn we als mens in staat het leven behoorlijk ingewikkeld te maken. We doen vaak niet wat we werkelijk willen, denken meer in problemen dan in oplossingen en maken meer zorgen dan wensen. Van Setten laat in zijn boek L.I.V.E. zien dat het leven verwarrend eenvoudig is.

Jan van Setten inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jan van Setten SKU UPC Model

In mei 2019 is Jan van Setten bij ons komen spreken. Hij verdiepte zich van tevoren in de doelgroep wat de sessie enorm ten goede kwam. Ook over het c

Jun 11, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: NCOI 

In mei 2019 is Jan van Setten bij ons komen spreken. Hij verdiepte zich van tevoren in de doelgroep wat de sessie enorm ten goede kwam. Ook over het contact met despreker.nl in het voortraject én de organisatorische en administratieve afhandeling zijn wij erg tevreden. We hebben met veel plezier gebruikgemaakt van de diensten van despreker.nl en zullen dit een ander zeker aanraden.


Jan van Setten is een energieke en doeltreffende spreker. Geeft zicht op hoe mensen interacteren in een commerciële omgeving.

Nov 13, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nostimos Letselschadedeskundigen 

Jan van Setten is een energieke en doeltreffende spreker. Geeft zicht op hoe mensen interacteren in een commerciële omgeving.


5.0 5.0 2 2 In mei 2019 is Jan van Setten bij ons komen spreken. Hij verdiepte zich van tevoren in de doelgroep wat de sessie enorm ten goede kwam. Ook over het contact met despreker.nl in het Jan van Setten