Anouschka Laheij: kundige gespreksleiding
Anouschka Laheij heeft ruim 8 jaar ervaring in het optreden als gespreksleider op uiteenlopende podia. Zij is inzetbaar als gespreksleider, dagvoorzitter, interviewer en moderator. Dankzij haar achtergrond als politicoloog en psycholoog weet zij haar journalistieke scherpte te combineren met een hoge mate van human interest.

Ook is Anouschka als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Zij stimuleert en confronteert. Hierdoor creëert zij de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek.

Haar inlevingsvermogen, overtuigingskracht én kritische betrokkenheid bij de inhoud, hebben ertoe geleid dat Anouschka zich heeft ontpopt tot een veelgevraagde gespreksleider. Zij werkt daarbij zowel voor profit als non profit en in het Nederlands en Engels.

Anouschka Laheij inhuren of boeken voor lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Thomas Verhiel

    In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod.

     

  • Dirk-Jan de Bruijn

    Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn (1959) begeleidt al meer dan een kwart eeuw veranderprocessen in het publieke domein. Missie: creëren van waarde middels veranderingen – gericht op tevreden gebruikers en afnemers. Daar publiceert, doceert en spreekt Dirk-Jan de Bruijn frequent over.