Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Anouschka Laheij
Bewaar als favoriet

Anouschka Laheij

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Anouschka Laheij(1972) is politicoloog en psycholoog en een gedreven en mensgerichte gespreksleider, trainer en coach. Zij heeft ruime praktijkervaring met leiden en begeleiden van gesprekken, dialogen en debatten. Haar persoonlijke werkstijl is energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces.

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij staat sinds 2007 op het podium als veelgevraagde gespreksleider, dagvoorzitter, interviewer en moderator. Dankzij haar achtergrond als politicoloog en psycholoog weet ze journalistieke scherpte te combineren met een hoge mate van human interest. Ook is ze als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Zij stimuleert en confronteert.

Door haar inhoudelijke voorbereiding, onbevangenheid, kritische vraagstelling en flair creëert zij de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek.

Anouschka denkt graag met je mee over de inrichting van de bijeenkomst. Door haar snelle creatieve geest én door de grote ervaring met life events beschikt ze over een grote toolkit van interactieve werkvormen die ingezet kunnen worden.

Anouschka Laheij boeken als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Anouschka Laheij

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid