Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

workshop one minute coaching
Bewaar als favoriet

Workshop one minute coaching

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als leidinggevende wil je dat je team en de collega’s in je team het beste uit zichzelf halen. Je wil hen motiveren en inspireren in het moment zonder ellenlange gesprekken te voeren. En dat ze ook met elkaar gaan doen.

Workshop one minute coaching – Met Mark van Beek

Als leidinggevende wil je dat je team en de collega’s in je team het beste uit zichzelf halen. Je wilt hen motiveren en inspireren in het moment zonder ellenlange gesprekken te voeren. En dat ze ook elkaar gaan motiveren. De workshop one minute coaching geeft jou en je team de kans om meer uit jezelf, de individuele medewerker en je team te halen. Hoe? Door ‘one minute at a time’ een medewerker en collega in zijn of haar mentale stemming (mindset) te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op de mentale processen. Je coaching zal beloond worden door topprestaties van medewerkers en collega’s.

Interactieve workshop

In een interactieve workshop van drie uur neemt One-Minute Coach trainer Mark van Beek de deelnemers mee door de vier mentale stemmingen. Vervolgens worden er enkele technieken aangeleerd om elkaar ‘in het moment’ te coachen op deze stemming.

Het resultaat:

  • medewerkers zullen positiever in het werk staan,
  • kunnen beter omgaan met druk, en
  • zullen minder vatbaar zijn voor negatieve stemmingen om hen heen.

Kortom, het wordt nog leuker met nog betere resultaten.

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Ze traint operationeel leidinggevenden in het veranderen van gedrag van hun medewerkers in drie fases (bewustwording, gedragsverandering en borging).

Interesse in de workshop one minute coaching?

Met One Minute Coaching leer je als teammanager en collega in het moment in te spelen op de mindset of gemoedstoestand van jouw medewerkers of van je collega.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop one minute coaching

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid