Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webinar Generaties op de werkvloer
Bewaar als favoriet

Webinar Generaties op de werkvloer door Kim Jansen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In het webinar Close the gap neemt Kim Jansen je mee in het benutten en verbinden van alle generaties op de werkvloer. Dit is de sleutel tot een generatie-inclusieve en future-proof organisatie.

Webinar Generaties op de werkvloer

Future-proof met alle generaties

Tijdens dit webinar worden deelnemers meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Generatie-expert Kim Jansen zet de generatieverschillen op herkenbare en geestige wijze uiteen. Talenten, drijfveren, visie op werk… MIND THE GAP! Dit is nodig, want als we de verschillen snappen, dan krijgen we meer begrip. En dat is het startpunt om bruggen te slaan. 

Voorbij de generatieclash, gebruik maken van elkaars talenten. Maar hoe pak je dat als individu en organisatie aan? Tijdens dit webinar krijg je hier antwoord op. Door de voorbeelden, best & worst practices en praktische tips van Kim Jansen heb je na het webinar concrete ideeën en zin om met generatiemanagement aan de slag te gaan. Future-proof met alle generaties!

Indien gewenst en graag koppelt Kim dit thema aan de actualiteiten. De coronacrisis heeft namelijk momenteel en -hoogstwaarschijnlijk- op langere termijn, enorme impact op de mogelijkheden om elkaar te versterken. Dit is hèt moment om generatie-inclusief de uitdagingen die op ons afkomen het hoofd te bieden.

De stijl van webinar Close the gap

De stijl van dit webinar laat zich het beste omschrijven als:

  • Dynamisch en interactief
  • Humor vs kritische spiegel
  • Concreet op het tastbare af

Het webinar duurt 45 tot 60 minuten.

Over Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Zij heeft passie voor het vak en de thema’s en dat weet ze heel goed over te brengen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek.

Webinar Close the gap boeken

Heb je interesse in het webinar over generaties op de werkvloer? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Generaties op de werkvloer door Kim Jansen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid