IS ALLES GEREGELD? WIJ HELPEN UW GRAAG NOG VERDER!

Het organiseren van een bijeenkomst waarmee u écht indruk wilt maken op uw deelnemers is een vak apart … en vaak (heel) veel werk. Gaat u een congres, klantendag, symposium of seminar organiseren? Wij kunnen u daarbij helpen.

Naast het adviseren en verzorgen van de juiste sprekers en/of dagvoorzitter helpt deSpreker.nl u namelijk ook graag verder met de voorbereiding én praktische uitvoering van uw bijeenkomst. Met een enthousiast team van ervaren professionals helpen wij klanten o.a. met:

1 – Advies
Wij adviseren over de ontwikkeling en indeling van het programma, thema, sprekers, duur, locatie, techniek, catering, partners, aankleding en communicatie van uw bijeenkomst.

2 – Voorbereiding
Een geslaagde bijeenkomst is van A tot Z goed doorgesproken, voorbereid en afgestemd. Wij zorgen dat zowel inhoudelijk (dagvoorzitter/sprekers) als praktisch alle betrokkenen (locatie/techniek/catering) weten waar ze aan toe zijn.

3 – Communicatie
Om uw doelgroep te interesseren en activeren voor uw bijeenkomst helpen wij met een gerichte campagne. Daarnaast verzorgen wij dat de deelnemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven.

4 – Uitvoering en regie
Bij uw bijeenkomst zorgen wij voor soepele organisatie en deelnemers echt een geweldige dag beleven. Zowel binnen als buiten de zaal verzorgen wij de regie.

Vrijblijvend eens doorpraten?
Gaat u een klantendag, symposium, congres of seminar organiseren en wilt u weten wat deSpreker.nl voor u nog meer kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field