On demand masterclass succesvol onderhandelen e-learning

deSpreker.nl lanceert: e-learning door de beste sprekers

Al langer sluimerde het idee om te starten met e-learning. Door de beste sprekers uit Nederland. Laagdrempelig, makkelijk en betaalbaar. En nu is het eindelijk zo ver: vandaag lanceren we het platform online.deSpreker.nl!

deSpreker.nl lanceert: e-learning door de beste sprekers

Dinsdag 12 januari 2021 – Yes! Vandaag hebben we ons e-learning platform online.deSpreker.nl gelanceerd. Hier kunnen jullie terecht voor on demand masterclasses die verzorgd worden door topsprekers uit Nederland. Denk aan filmregisseur Martin Koolhoven, futuroloog Peter van der Wel, salesgoeroe George van Houtem, digital life-expert Carlijn Hermes en weerman Reinier van den Berg. Op dit moment staan er 15 masterclasses online. Maandelijks worden er nieuwe masterclasses online gezet.

On demand inspiratie

De online masterclasses zijn on demand te volgen: de kijker bepaalt waar en wanneer de lessen worden gevolgd. De cursussen duren maximaal 2 uur en zijn verdeeld in korte modules. Vaak aangevuld met opdrachten. Uiteenlopende thema’s worden behandeld: van gezonde levensstijl, tot sales en leiderschap. Ook zijn er een aantal masterclasses ontwikkeld die erg relevant voor thuiswerkende medewerkers.

E-learning voor individuen, teams en organisaties

De cursussen kunnen individueel gevolgd worden. Voor teams en organisaties zijn er interessante kortingen en abonnementen mogelijk.

De online masterclasses kunnen uiteraard geboekt worden in combinatie met een live inspiratie- of Q&A-sessie. Zo creëer je een nog betere leerervaring. Door de live sessie hebben de deelnemers een stok achter de deur om de online masterclass daadwerkelijk te volgen én ze krijgen de mogelijkheid om hun vragen live te stellen aan de desbetreffende spreker.

NEEM EEN KIJKJE OP ONLINE.DESPREKER.NL >>

Impressie: de trailer van de on demand masterclass ‘Storytelling’ door filmregisseur Martin Koolhoven

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid