Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Floris Venneman Nieuw Businessmodel
Bewaar als favoriet

Workshop/Lezing In 1 uur een nieuw Businessmodel

Floris Venneman helpt jou in deze interactieve lezing/workshop de basis neer te zetten voor een nieuwe businessmodel, waar in wendbaarheid centraal staat! Niet alleen een inspirerend en prikkelend verhaal, maar vooral ook vol concrete handvatten om direct zelf aan de slag te gaan!

Workshop/Lezing In 1 uur een nieuw businessmodel
Ongeacht in welke branche je actief bent: ook jouw onderneming opereert in een snel veranderende wereld, door ontwikkelingen die zich razendsnel opvolgen ontstaat er een soms vage en complexe markt. De ene onderneming na de andere valt om of gaat in afgeslankte vorm verder.

Heb jij al een visie op het nieuw businessmodel voor jouw onderneming? Begrijp jij de context voldoende om hierin stappen te zetten? Floris helpt jou in deze interactieve lezing/workshop de basis neer te zetten voor een nieuwe businessmodel, waar in wendbaarheid centraal staat! Niet alleen een inspirerend en prikkelend verhaal, maar vooral ook vol concrete handvatten om direct zelf aan de slag te gaan!

Programma/onderwerpen:
– Bewustwording noodzaak
– Vraag het jouw klant
– Kansen verkennen
– Ontwikkelen en testen
– Doorpakken
Duur: 45-60 minuten (lezing) of 90-120 minuten (workshop)

Resultaat lezing:
Op energieke en enthousiaste wijze maakt Floris jou bewust van de noodzaak om aan jou bedrijf te werken in plaats van erin. Floris reikt jou handvatten aan om zelf aan de slag te gaan, maar vooral om een eerste richting te bepalen.

Resultaat workshop:
Op energieke en enthousiaste wijze maakt Floris jou bewust van de noodzaak om aan jou bedrijf te werken in plaats van erin. Gedurende de workshop worden aan de hand van verschillende prikkelende oefeningen de eerste stappen gezet. Naast de vele handvatten, helpt Floris vooral ook om jouw richting te bepalen.

Begeleider van de Workshop In 1 uur een nieuw businessmodel
De workshop ‘In 1 uur een nieuw businessmodel’ wordt begeleid door Floris Venneman. Deze ras-ondernemer heeft meegebouwd aan verschillende ondernemingen in de rol van co-founder. Altijd met de verantwoordelijkheden op het gebied van business modellen, commercie en innovatie. Een verbinder en ideeënmachine pur sang. In 2011 benoemd als één van de 25 meest veelbelovende jonge ondernemers door het ondernemersmagazine Sprout.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop/Lezing In 1 uur een nieuw Businessmodel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid