Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Stoop
Bewaar als favoriet

Jan Stoop

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Ben ik in mijn element? Leiderschap in al zijn eenvoud! Dat is de titel van een snel uitverkocht boek van Jan Stoop. Deskundig op het gebied van leiderschap, organisatieontwikkeling en ondernemerschap. In no time wordt tijdens zijn sessies duidelijk waar winst te halen m.b.v. een systemische aanpak. En dit met heel veel enthousiasme gebracht.

AJU ondernemersvereniging

"Jan kwam mooi op tijd, dus toen de collega’s binnendruppelde mengde hij zich gelijk al heel fijn in de groep. Tijdens de sessie ging hij ook niet op het podium staan maar bleef ook tussen het publiek. Het was een enorm fijne ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is. Jan is rustig, maar wel duidelijk en weet als één van de weinige sprekers echt de aandacht van de groep vast te houden."

Jan Stoop
Wanneer ben je echt in je element? Dit is een van de openingsvragen die Jan Stoop stelt. En daarmee is de toon al gezet en ontstaat er een levendige dialoog. Hoe komt het toch dat men dit niet dagelijks ervaart? Wat houdt je tegen als mens en/of organisatie om succesvol te zijn? Hoe komt het dat de business niet soepel loopt? Jan is in staat om direct inzicht te geven in waar het mis gaat.

Jan Stoop hanteert het model van The Balancing Act en helpt mens en organisaties via een systemische aanpak leiderschap en business op een eenvoudige manier inzichtelijk te maken. Zijn eerste boek: ‘ Ben ik in mijn element? Leiderschap in al zijn eenvoud’ was snel uitverkocht.

Zijn workshops en seminars worden door grote groepen bezocht en met veel enthousiasme ontvangen. En managers en organisaties die hij begeleid maken werkelijke transformaties door. Zijn sessies zijn altijd interactief. De deelnemers gaan direct aan het werk en met concrete acties naar huis. Zijn publiek varieert van volle theaters tot kleine op maat gemaakte sessies. Van 10-1000 mensen, van onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Ervaring brengt mensen in beweging. En dat is wat Jan ruim aanbied.

Persoonlijke missie Jan Stoop: Iedereen weer in zijn/haar element brengen!

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Stoop

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid