Op zoek naar een inspirerende webinar voor jouw (online) bijeenkomst?

Jef Staes
Bewaar als favoriet

Webinar Breaking Yesterday

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De wereld verandert razendsnel en is nauwelijks bij te houden. De democratisering van informatie heeft tot een totaal andere manier van leren, van managen en van innoveren geleid. Die drie zaken jagen dan ook enorm snelle veranderingen aan.

Webinar Breaking Yesterday

De wereld verandert razendsnel en is nauwelijks bij te houden. De democratisering van informatie heeft tot een totaal andere manier van leren, managen en innoveren geleid. Die drie zaken jagen dan ook enorm snelle veranderingen aan. Dit zijn dan ook de drie onderwerpen die Jef Staes aanstipt tijdens zijn webinar Breaking Yesterday.

Over het webinar Breaking Yesterday

Het onvermogen om snel te leren en de traagheid om disruptieve innovatie te omarmen is geen normaal menselijk gedrag, het is het onbedoelde gevolg van een zelfvernietigende balans tussen ons huidige onderwijssysteem en de organisatie van het werk. Zonder het te beseffen is het onderwijs een kopieerapparaat geworden en zijn bedrijven kopieerwerkgevers geworden.

Om onze zelfvernietigende aard te overleven, moeten we de kracht van ‘discipline en intelligentie’ doorbreken en de kracht van ‘passie en talenten’ omarmen. We moeten disruptieve innovatie in de organisatie van leren en werken mogelijk maken en bevorderen. In dit webinar staat ​​de focus op de dramatische gevolgen van het omarmen van deze switch. Je raakt gestoord! 

Leerresultaten webinar Breaking Yesterday

  • Accepteer de destructieve aard van ons huidige onderwijssysteem.
  • Accepteer de indrukwekkende gevolgen van op passie en talent gebaseerd leren en werken (Five Learning & Working Paradigms Shifts).
  • Accepteer de noodzaak van helden om het te laten gebeuren (Heroes break the Power Defect).

Over Jef Staes

Jef Staes is een expert op het vlak van lerende organisaties en business innovatie. Hij gaf reeds honderden lezingen en dit voor een zeer uiteenlopend publiek Jef is ook auteur van drie bestsellers in België. Samen vormen ze een drieluik rond Red Monkey Innovation Management:

  • Mijn organisatie is een oerwoud
  • Mijn manager is een held
  • Ik was een schaap

Geïnteresseerd in het webinar Breaking Yesterday?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Breaking Yesterday

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid