Wil jij ook superenthousiaste klanten en/of medewerkers?

Feike Cats Verleuken en klantenthousiasme
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Verleuken en klanthousiasme’

Verleuken kan je leren van de enige echte Feike Cats (klantexpert). In 12 lessen neemt hij je mee in de wereld van Verleuken en leert hij hoe jij de dingen voor jouw klanten en/of medewerkers nóg leuker kan maken! Met als resultaat met tevredenheid, een hogere productiviteit en een hogere omzet.

On demand masterclass Verleuken en klanthousiasme

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass Verleuken en klanthousiasme is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 2 uur (12 lessen à max. 17 minuten)
Spreker: Feike Cats
Programma
Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass Verleuken en klanthousiasme

Verleuken, iets dat volgens Feike niet alleen te maken heeft met plezier, maar juist ook met empathie en aandacht, is een perfecte manier om medewerkers en Klanten enthousiast te krijgen én houden. In 12 korte modules wordt je meegenomen in het gedachtegoed van Feike. Dit legt hij uit aan de hand van cases en de meest simpele en direct toepasbare voorbeelden.

Thema’s die aan bod komen:

  • Verleuken
  • Case – Kinderziekenhuis
  • Verleuken in je organisatie
  • Verleuken richting de klant
  • Op werk zoals thuis
  • Case – Gemeente Houten
  • Tips voor verleuken
  • Klanthousiasme
  • Hoe Feike naar de wereld kijkt
  • Case Verleuken – Twigt Grafimedia


Over Feike Cats –
Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij ondersteunt organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers. Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Groepstarieven –
Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass Verleuken en klanthousiasme is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Feike Cats ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Verleuken en klanthousiasme’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid