Op zoek naar een inspirerende online masterclass over fijn werken?

On demand masterclass Lekker werken
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’

In 8 eenvoudige toepasbare sleutels deelt Huub van Zwieten zijn inzichten en ervaring van 25 jaar droombanen realiseren en vele interviews met CHRO’s en HR-directeuren.

On demand masterclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: 45 minuten (9 lessen van +/- 5 minuten)
Spreker: Huub van Zwieten
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’

Lekker, werken! Dat willen we allemaal. En toch is het slecht voor weinigen echt dagelijkse realiteit. Zonde, want werk is te belangrijk om er lichtzinnig over te denken. Zowel werkgever als werknemer hebben hier iets in te doen, want ‘Lekker, werken!’ kan alleen als beide partijen daar hun aandeel en verantwoordelijkheid in pakken. Hoe dat moet bespreekt Huub van Zwieten tijdens deze masterclass.

Huub heeft 25 jaar ervaring in de dynamiek van de arbeidsmarkt, zag duizenden klanten voorbij komen en praat over de onderwerpen: droombanen, werkgeluk, talentontwikkeling. Hij laat zien hoe hard werken gecombineerd kan worden met 365 vakantiedagen en is zelf een perfect voorbeeld van die filosofie.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 99,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masteclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Huub van Zwieten ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Lekker werken – 8 sleutels voor werkgever en werknemer’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid