Willen jullie een flexibele en creatieve mindset ontwikkelen voor meer flexibiliteit en oplossingsvermogen?

on demand masterclass 'het nieuwe denken'
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Het nieuwe denken’

In deze masterclass van Ad Bastiaanse ga je buiten de eigen denkkaders treden om flexibel en kansgericht te leren denken.

On demand masterclass ‘Het nieuwe denken’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Het nieuwe denken’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: 120 minuten (10 lessen van +/- 12 minuten)
Spreker: Ad Bastiaanse
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Het nieuwe denken’

“Hoe kraak ik de code van mijn eigen creativiteit?” Deze vraag staat centraal in de boeiende en verbluffende training over de werking van onze geconditioneerde denkkaders.

Er wordt op elke professional in zijn of haar vakgebied een steeds groter appèl gedaan op creativiteit en innovatiekracht. Dat worden de skills van de toekomst. Creatieve en innovatieve inzichten en ideeën ontstaan altijd op het moment dat er iets niet klopt in de samenwerking. Om flexibel en kansgericht te kunnen denken, zul je dus moeten onderzoeken wat er niet klopt in jouw denkwijze. Je zult zo nu en dan buiten de eigen denkkaders moeten treden. Daarvoor is lef nodig en moet je risico’s durven nemen. Zij die geen risico’s durven nemen, maken ook geen fouten. En zij die geen fouten maken, groeien niet.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 99,- ex. BTW aan.

Groepstarieven

Indien je met 5 of meer personen wil deelnemen aan de on demand masterclass ‘Het nieuwe denken’, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Ad Bastiaanse in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Het nieuwe denken’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid