Op zoek naar inspiratie op het gebied van design thinking?

on demand masterclass design thinking
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Design Thinking’

Janne Vereijken neemt je in deze online masterclass mee door de verschillende fasen van het Design Thinking proces. Ze leert je alle ins & outs door middel van uitleg, herkenbare voorbeelden en praktische tips.

On demand masterclass ‘Design Thinking’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Design Thinking’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 149,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: 80 minuten (8 lessen van +/- 10 minuten)
Spreker: Janne Vereijken
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Design Thinking’

In deze masterclass leert Janne Vereijken je alle ins & outs van Design Thinking. Deze onmisbare innovatiemethode wordt niet alleen gebruikt voor de ontwikkeling van producten en diensten, maar het wordt ook toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen, beleid en systemen. De populaire innovatiemethode Design Thinking biedt handvatten om tot superieure oplossingen te komen, de risico’s en kosten van innovatie te beheersen en om draagvlak voor nieuwe oplossingen te creëren. Maar hoe werkt dat nou precies?

Janne Vereijken neemt je mee door de verschillende fasen van het proces. Op heldere wijze geeft ze je uitleg, herkenbare voorbeelden en praktische tips voor het toepassen van Design Thinking.

Thema’s die aan bod komen

  • De doeleinden, het proces, de kenmerken en de kracht van Design Thinking
  • De voorbereiding van een design thinking project
  • Dieper inzicht krijgen in eindgebruikers en hun behoeften.
  • Het reframen van vraagstukken en definiëren van problemen
  • Technieken voor het genereren van creatieve ideeën
  • Het doelgericht bouwen prototypes
  • Het uitvoeren van gebruikerstests
  • Betekenisvol communiceren en overtuigend pitchen

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 149,- ex. BTW aan.

Doelgroep

Iedereen die werkt aan innovatieve oplossingen. Janne Vereijken heeft uiteenlopende doelgroepen getraind. Van innovatiemanagers, productontwikkelaars, UX-designers, R&D specialisten en engineers tot consultants, CEO’s, startup founders, business developers en marketeers. Ook beleidsmakers (stedelijke ontwikkeling, mobiliteit, infrastructuur, economie), architecten, bouwkundigen, HR-professionals en communicatieprofessionals hadden baat bij de methodiek. Zelfs traditionele beroepsgroepen als verzekeraars, bankiers, auditors en politiekorpsen gingen succesvol met de Design Thinking trainingen aan de slag.

Groepstarieven

Geïnteresseerd in de on demand masterclass ‘Design Thinking’ voor jouw team? Vanaf 5 personen zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Janne Vereijken in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Design Thinking’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid