Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

on demand masterclass personal branding
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Personal branding’

In deze online training Personal Branding leer je de kunst en kunde van oprechte zelf-profilering. Je bent daardoor beter in beeld voor interessante projecten binnen je organisatie of gewilde opdrachten op de zakelijke markt.

On demand masterclass personal branding

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass personal branding is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 1 uur (6 lessen van 8 tot 15 minuten)
Spreker: Cees Harmsen
Programma
Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass personal branding

Loopbaan en carrière zijn werkwoorden. Rustig afwachten wat je wordt aangeboden is niet verstandig. Wanneer je met succes en plezier wilt werken kun je er maar beter zelf voor zorgen dat je in beeld voor interessante opdrachten en boeiende projecten. Deze online training personal branding helpt je hierbij. We volgen een praktisch vijfstappen model met vijf presentaties van circa 15 minuten. Tijdens de presentaties bespreken we verschillende oefeningen om de leerpunten in de praktijk te brengen. Je krijgt hiervoor een prachtig werkboek met een samenvatting van de vijf stappen en 22 extra oefeningen om je eigen authentieke personal brand te ontwikkelen.

Thema’s die aan bod komen

  • Waarom personal branding?
  • Hoe kan ik mijzelf onderscheidend profileren?
  • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?
  • Hoe vervul ik mijn ambities?
  • Wat maakt mij fascinerend?
  • Wie wil ik zijn voor mijn doelgroep?
  • Hoe maak ik een prettige eerste indruk?
  • Hoe geef ik een goede pitch?

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass personal branding is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Cees Harmsen ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Personal branding’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid