Op zoek naar een laagdrempelige online cursus over kunstgeschiedenis?

On demand masterclass kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’

De on demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’ is een laagdrempelige online cursus over kuntsgeschiedenis. Er zal worden ingegaan op de geschiedenis van de westerse architectuur en beeldende kunst vanaf de Klassieke Oudheid tot nu.

On demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 49,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: 100 minuten (10 lessen van +/- 10 minuten)
Spreker: Robbie Del’Aira
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’

We leven in een tijd die zich kenmerkt in grote mate van onduidelijkheid, onrust en onzekerheid. Op basis van tien seminars zal worden ingegaan op de geschiedenis van de westerse architectuur en beeldende kunst vanaf de Klassieke Oudheid tot nu. In de loop der eeuwen hebben beeldende kunstenaars laten zien dat het mogelijk is om zonder woorden een helder idioom te vormen van waaruit een boodschap verteld wordt dat velen van ons aanspreekt. Eén ding is zeker, na neergang zal het altijd weer komen tot het tegengestelde: duidelijkheid, rust en zekerheid.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 49,- ex. BTW aan.

Doelgroep

Deze 10 seminars zijn bedoeld voor iedereen die op een moeiteloze manier meer wil weten over leefomgeving, identiteit, kunst, cultuur en geschiedenis. Bovendien biedt deze serie een speciaal inzicht met betrekking tot het tijdperk waarin wij leven.

Groepstarieven

Geïnteresseerd in de on demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’ voor jouw team? Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A, waarin Robbie Del’Aira in gaat op de vragen en uitdagingen die leven binnen jouw organisatie of team. Wil je meer hierover weten? Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid