Ga jij in de toekomst mogelijk jouw onderneming verkopen?

On demand masterclass Je bedrijf verkopen
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’

Overweeg je om jouw bedrijf te verkopen? Deze online masterclass kan je hierbij stap voor stap ondersteunen. Elk overnameproces is anders, maar voorbereiding is altijd van belang. Dat geeft rust en bovendien zijn de verwachte resultaten beter.

On demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 49,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: 65 minuten (6 lessen van +/- 10 minuten)
Spreker: Bernd Mintjes en Sander Scholten
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’

Bij meer dan de helft van de bedrijfsverkopen treden problemen op. Een onduidelijk proces, vage afspraken en verkeerde verwachtingen zijn de voornaamste knelpunten in het proces van bedrijfsverkoop. Een goede voorbereiding is hier meer dan het halve werk. Daarmee zorg je voor rust in het proces, duidelijkheid bij alle partijen en uiteindelijk een beter resultaat. Sander Scholten en Bernd Mintjes van Overnameadvies.nl leggen in deze serie alle stappen van het proces uit en geven u de juiste tips om een goed resultaat te behalen.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 49,- ex. BTW aan.

Groepstarieven

Indien je met 5 of meer personen wil deelnemen aan de on demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren

Deze masterclass is uitstekend te combineren met een live lezing, workshop of webinar met Q&A waarin Bernd Mintjes in gaat op de vragen en uitdagingen die actueel zijn binnen jouw team en organisatie. Wil je meer hierover weten? Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Je bedrijf verkopen’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid