Willen jullie leren hoe je op een duurzame manier topprestaties kunnen leveren?

Sanne van Paassen Duurzaam presteren
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Duurzaam presteren’

Merk jij dat jij zelf niet helemaal lekker in je vel zit, misschien wel energieloos bent en dat het tijd is voor verandering? Jij wilt nog meer op jouw manier topprestaties neerzetten? Topsporter Sanne van Paassen begeleidt jou om vol energie duurzaam topprestaties te leveren. In je werk, dagelijks leven of in je sport.

On demand masterclass ‘Duurzaam presteren’

On demand masterclass Duurzaam presteren

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass Duurzaam presteren is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 1,5 uur (8 lessen max. 14 minuten)
Spreker: Sanne van Paassen
Programma
Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass Duurzaam presteren

Sanne van Paassen laat in deze cursus zien hoe de principes uit de topsport tot een energieker en succesvoller bestaan leiden. Met behulp van de peakperformance methode ontdek je jouw topsportmentaliteit en leer je hoe je op een duurzame manier topprestaties levert. Tijdens deze cursus leer je de regie te pakken over je eigen leven. Op basis van jouw spelregels en geheel op jouw manier. Dat geeft vertrouwen en je zal zien dat je tot nog meer in staat bent dan je nu denkt! Met deze cursus komt je echt in beweging.

Thema’s die aan bod komen:

  • Energie tanken als een topsporter
  • Focus en doelstellingen
  • Bepaal je eigen spelregels
  • Energie en gezondheid
  • Luister naar je gevoel


Over Sanne van Paassen –
Sanne van Paassen is motivator, inspirator, mental coach, boerendochter en oud-topsporter (voormalig wielrenster en veldrijdster). Ze houdt zich ook bezig met hoe ambitieuze professionals vol energie topprestaties kunnen leveren. Zij laat anderen ervaren hoe ook zij beter naar hun lichaam kunnen luisteren en hun eigen energieniveau verhogen.

Groepstarieven –
Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass Duurzaam presteren is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Sanne van Paassen ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Duurzaam presteren’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid