Florian Dirkse

“Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”. – Florian Dirkse

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

De lezingen van Florian Dirkse gaan gepaard met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. De inhoud en het doel van de lezing is met Florian bespreekbaar en eventueel is een presentatie in het Engels mogelijk. Over 1 van zijn avonturen schreef Florian een boek en maakte hij voor de AVRO de 8-delige serie ‘Zee, Zout en Zeilen’.
Naast dat Florian inspirerende lezing geeft en auteur is, is hij ook de eerste Nederlandse kapitein Iglo.

Mogelijke onderwerpen

  • Dromen waarmaken en je passie volgen
  • Duurzaamheid en innovatie
  • Doorzettingsvermogen
  • Lef

The Ocean Cleanup gebruikt Florian Dirkse ter illustratie hoe hij zijn dromen heeft waargemaakt.

Florian Dirkse als dagvoorzitter

Florian is ook in te zetten als dagvoorzitter. Hij komt bij uitstek goed tot zijn recht bij bijeenkomsten die in het teken van Duurzaamheid/MVO staan of in het teken van dromen waarmaken.

Workshops & Duo-lezingen

Naast spreker en dagvoorzitter doet Florian ook aan duo-lezingen en workshops. Dit vaak met andere inspirerende sprekers, andere droom najagers maar ook complete tegenpolen. Enkele voorbeelden zijn de duo-lezing ‘van droom tot uitvoering’ met Michiel van Vugt, en de workshop teambuilding aan boord van een zeilschip(Welke ook als bedrijfsuitje geboekt kan worden, ook leuk!).

Florian Dirkse inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Florian Dirkse SKU UPC Model

Florian verhaald over het verwezenlijken van duurzame ambities. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen wereldreis, rondom startups als The Ocean Clea

Jun 06, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: NU VISIE Bart G.J. van Nunen 

Florian verhaald over het verwezenlijken van duurzame ambities. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen wereldreis, rondom startups als The Ocean CleanUp, zijn eigen bedrijf ‘Zeildromen’ en in zijn rol als Kapitein Iglo. Een inspirerende lezing over de realisatie van een spannende zeilexpeditie over de wereldzeeën vol tegenslagen en avonturen, maar ook genietend van de mooie momenten op de meest gave plekken op de wereld; Florian neemt je mee aan de hand van foto’s en film, in goede interactie met toeschouwers èn met de nodige humor.
Tell me and I will forget, show me and I may remember, involve me and I will understand. Florian Involves you …….


Een prachtige mix van avontuur, bezinning, doorzettingsvermogen en humor gebracht op een manier waarbij directies en mederwerkers geinspireerd worden.

Mar 07, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Van Gansewinkel 

Een prachtige mix van avontuur, bezinning, doorzettingsvermogen en humor gebracht op een manier waarbij directies en mederwerkers geinspireerd worden. Ik beveel Florian van harte aan. Marc Zwaaneveld, ex-CEO Van Gansewinkel


5.0 5.0 11 11 Het verhaal van Florian paste goed binnen ons programma. Het gaf inderdaad de wake-up call en de bredere kijk die we zochten. De voorbereidingen verliepen ook goed. Florian Dirkse
Page:
1234