Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Farid Tabarki
Bewaar als favoriet

Webinar De vloeibare revolutie

Deze tijdperk van constante verandering en onzekerheid verloopt volgens bepaalde organiserende principes. Farid Tabarki benoemt deze principes en maakt ze toepasbaar om in dit nieuwe tijdperk van voldoende toegevoegde waarde te zijn.

Webinar De vloeibare revolutie

De vloeibare revolutie – een tijdperk van constante verandering en onzekerheid – die zich met deze crisis aandient verloopt volgens bepaalde organiserende principes. De Transformation Playground* benoemt deze principes en maakt ze concreet toepasbaar voor organisaties en professionals. Hierdoor wordt je veerkrachtig genoeg om in dit nieuwe tijdperk van voldoende toegevoegde waarde te zijn.

In het webinar gaan we op zoek naar de tendensen in samenleving en organisaties die versterkt en versneld worden dankzij deze crisis. Met behulp van onze Transformation Playground wordt het belang van veerkracht verkend op zowel maatschappelijk, economisch, organisatorisch als individueel gebied.

Thema’s webinar De Vloeibare Revolutie:

1. Vloeibare organisatie
Wat komt erbij kijken wanneer je de hiërarchie achter je laat en de netwerkgedachte wilt omarmen? Hoe laat je het denken vanuit producten los en het belang van betekenis leidend laat zijn? Deze en vele andere bewegingen passeren op een zeer interactieve manier de revue.

2. Vloeibare professional
Bij de Vloeibare Professional bespreken we welke competenties en vaardigheden van essentieel belang zijn voor professionals om goed in te kunnen spelen op permanente verandering en onzekerheid.

3. Vloeibaar leiderschap
In Vloeibaar Leiderschap staan we stil welke leiderschapskwaliteiten in dit nieuwe tijdperk worden en gevraagd.

4. Vloeibare samenleving
En wat betreft de Vloeibare Samenleving bespreken we naast ‘Het einde van het midden’ waarin de effecten op middenklasse, middenstand en natiestaat centraal staan ook het belang van een veerkrachtige – en dus circulaire – economie.

*Transformation playground: Volgens Farid Tabarki bestaat het transformatie speelveld uit 7 trends en organisatieprincipes (toegelicht in deze afbeelding).

Over Farid Tabarki

Farid Tabarki is de oprichter van Studio Zeitgeist, veelgevraagd spreker en wereldreiziger. Met zijn tomeloze energie neemt Farid Tabarki het publiek mee in de transitie van een industriële- naar een vloeibare samenleving en de impact die dit heeft op ons leven, denken en werken. Hij heeft ook lezingen en TedTalks gegeven in vrijwel elk denkbare sector. Van de vastgoedwereld tot onderwijsinstellingen en van de financiële dienstverlening tot lokale overheden. Elke keynote stemt hij specifiek af op de gelegenheid, de organisatie en de energie in de zaal.

Farid Tabarki boeken voor het webinar De Vloeibare revolutie of lezing?

In zijn lezingen neemt Farid de deelnemers op inspirerende wijze mee in deze transformatie en staat hij ook stil bij wat dit van mens en organisatie vraagt. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar De vloeibare revolutie

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid