Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tess Milne
Bewaar als favoriet

Tess Milne

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tess heeft een warme en innemende persoonlijkheid op het podium en achter de schermen. Op de meest onverwachte momenten komt ze grappig uit de hoek. Met Tess haal je een sprankelende persoonlijkheid binnen met inhoud. Met haar humor, zelfspot en een gezonde dosis human interest wint zij keer op keer het publiek voor zich.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Tess Milne

Tess Milne valt op. Waar ze ook gaat of staat, ze pakt het publiek in met haar betrokken aanpak. Ze is een warme en innemende persoonlijkheid op het podium en achter de schermen. Op de meest onverwachte momenten komt ze grappig uit de hoek. Met Tess haal je een sprankelende persoonlijkheid binnen met inhoud. Met haar humor, zelfspot en een gezonde dosis human interest wint zij keer op keer het publiek voor zich. Ook online: op YouTube test Tess onbeantwoorde vragen van haar kijkers en post wekelijks een nieuwe video.

Over Tess Milne

Presentatrice Tess Milne (1988) gaat aan de slag bij KRO-NCRV. Ze is bekend van de programma’s Wie Is De Sjaak? en Roadtrippers van RTL 5.

Tess begon haar carrière als VJ bij TMF, in 2011 maakte zij de overstap naar de zender MTV. Bij MTV presenteerde ze onder andere Tess’ Money Makers’. Ze werd opgemerkt door andere zenders en maakte vervolgens items voor ‘Miljoenenjacht’ bij RTL en voor Veronica het programma ‘De Fukkers’. In 2012 presenteerde ze onder andere het programma ‘Sterren Springen’ samen met Gerard Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer in ‘Expeditie Robinson’. Vanaf het najaar van 2015 was ze te zien in het programma Wie Is De Sjaak? en Roadtrippers.

Tess Milne inhuren als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Tess Milne

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker