Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nadine Bongaerts
Bewaar als favoriet

Nadine Bongaerts

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Nadine Bongaerts wordt regelmatig geïnterviewd / gevraagd om te spreken over (innovatief) ondernemerschap, bèta-onderwijs, ondernemerschap in het onderwijs of de mogelijkheden van synthetische biologie (een relatief nieuwe tak van wetenschap die het mogelijk maakt om organismen te ontwerpen).

Nadine Bongaerts

Dr. ir. Nadine Bongaerts is summa cum laude afgestudeerd van haar promotieonderzoek dat zij voltooide bij het Nationaal Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek (INSERM) en CRI in Parijs. Ze ontwikkelde methoden om sneller nieuwe antibiotica tegen tuberculose te vinden op basis van het genetisch aanpassen van bacteriën.

Nadine wordt regelmatig geïnterviewd en gevraagd om te spreken over de mogelijkheden van synthetische biologie (een relatief nieuwe tak van wetenschap die het programmeren van DNA mogelijk maakt), technologische ontwikkelingen en wetenschapscommunicatie. Daarnaast is ze een veelgevraagd dagvoorzitter, zeker wanneer bijeenkomsten gerelateerd zijn aan wetenschap, technologie en innovatie.

Lezingen Nadine Bongaerts:

  • Synthetische Biologie: Waarom de biologie de innovaties van de toekomst creëert
  • Hoe kunnen we antibiotica resistente bacteriën verslaan?
  • Wetenschapscommunicatie

Over Nadine Bongaerts

Nadine studeerde Biotechnologie aan de Technische Universiteit Delft en Universiteit Leiden. Ze ontwikkelde zich op jonge leeftijd al tot een connector tussen de wetenschap, de maatschappij en het bedrijfsleven. Tijdens haar studie richtte ze wetenschapscommunicatiebureau ‘Science Matters’ op om wetenschappers en universiteiten te ondersteunen bij het communiceren van onderzoek.

Hiernaast is zij bestuurslid van de internationale non-profit organisatie Hello Tomorrow dat wereldwijd, ondernemers en investeerders met elkaar verbindt om baanbrekende technologieën uit de laboratoria naar de markt te brengen. Ook bereid zij het bedrijfsleven en overheden voor op de implicaties van nieuwe DNA technologieën mideels haar rol als global faculty member Synthetische Biologie van SIngularity University.

Nadine Bongaerts boeken

Als je interesse hebt om Nadina Bongaerts te boeken voor een lezing, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Nadine Bongaerts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid