Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Zingen rondom de piano, via Zoom met Coen
Bewaar als favoriet

Zingen rondom de piano, via Zoom met Coen

Behoefte aan een onderdeel van een online bijeenkomst met even iets heel anders? Coen Jutte bied met Zingen rondom de Piano via ZOOM een vrolijke mix van u-vraagt-ik-speel, meezingen-met-de liedjes-vanuit-thuis of een muziek-quiz.

Zingen rondom de piano, via Zoom met Coen

Behoefte aan een Zoom-sessie die echt verbindt? Op zoek naar een onderdeel van een grotere online bijeenkomst met even iets heel anders, iets verkwikkends? Verander-expert en muzikant Coen Jutte biedt met ‘Zingen rondom de Piano via Zoom’ een vrolijke mix van u-vraagt-ik-speel, meezingen-met-de liedjes-vanuit-thuis of een muziekquiz.

Zo leuk was het online vanuit huis met je collega’s nog niet eerder. Nieuwsgierig geworden? Kom alvast in de stemming en bekijk de video op deze pagina. Ken jij de titels en artiesten van de songs?

Opzet van de online show Zingen rondom de piano

Je kan kiezen uit drie varianten:

1. Basis

  • Groepsgrootte: 8 – 1000 personen
  • Duur: 20 – 30 minuten (maximaal 1 uur)

2. Uitgebreid: ga met je groep los in de spotlight

  • Groepsgrootte: 10 – 40 personen
  • Duur: 40 minuten tot ruim een uur, o.a. afhankelijk van de groepsgrootte. Met muziekquiz-onderdelen en extra spotlight-momenten voor kleine groepjes: ga los met zang, choreografie en wat je thuis hebt liggen…

3. XL-versie: als ontspannend onderdeel van een grotere bijeenkomst

  • Groepsgrootte: 8 – 1000 personen
  • Duur: max 3,5 uur (meerdere sessies). Naast de bovenstaande onderdelen is hier nog veel meer mogelijk: achtergrondmuziek en zang, nummers op verzoek, als energizer, etc. Coen Jutte bespreekt graag de mogelijkheden en jouw wensen met je door om tot een passend en bijzonder optreden te komen.

Over Coen Jutte

Verander-expert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatieadvies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier én begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk.

Geïnteresseerd in Zingen rondom de piano, via Zoom met Coen?

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Zingen rondom de piano, via Zoom met Coen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid