Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Let's connect online
Bewaar als favoriet

Let’s Connect online

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Met Let’s connect online krijg je een continue informatiestroom waardoor je als organisatie meteen kunt reageren op actuele ontwikkelingen en veranderingen binnen je team en je organisatie, ook in crisistijd.

Let’s Connect online + presentatie

Nu jouw team (gedeeltelijk) online werkt is één van de belangrijkste uitdaging om hen aangesloten en betrokken te houden. Je wilt graag je medewerkers laten meedenken, maar je weet niet hoe je ideeën kan verzamelen van grote groepen medewerkers. Sandra Bouckaert heeft in samenwerking met CircleLytics hiervoor een praktische werkwijze en tool ontwikkeld: Let’s Connect online.

Sandra Bouckaert zal met jouw team videobellen om toe te lichten hoe ‘Let’s Connect online’ werkt en hoe dit in jouw organisatie uitgezet kan worden.

Het resultaat van Let’s Connect online

Met deze tool is het mogelijk om in deze crisistijden up & running te blijven, zodat je medewerkers motiveert en hun creatieve brein maximaal inzet om:

  • Snel en eenvoudig alle meningen op te halen uit verschillende segmenten in je organisatie, zodat je gedragen besluiten kunt nemen.
  • Sociale interactie en teamspirit te creëren die je normaal offline hebt.
  • Flow en magie van samenwerken te ervaren, doordat medewerkers dankzij de geavanceerde software die wij gebruiken op elkaar kunnen reageren in een unieke tweede ronde.
  • Creatieve denkkracht van jouw medewerkers maximaal in te zetten voor problemen die nu spelen.
  • Kwaliteits-informatie tot je beschikking te krijgen dankzij unieke algoritmes die àlle meningen en invalshoeken, ook die van de minderheidsstem, verwerken.
  • Samen met je medewerkers de broodnodige transformaties door te voeren en zo samen sterker uit de crisis komen.

Het resultaat: je krijgt een continue informatiestroom waardoor je als organisatie meteen kunt reageren op actuele ontwikkelingen en veranderingen binnen je team en je organisatie. De combinatie met een digitale en anonieme uitvraag blijkt vaak zeer ideaal; uiteindelijk kunnen alle teamleden hun zegje doen

Let’s Connect verbindt online technologie met het Deep Democracy gedachtegoed.

Hoe werkt ‘Let’s connect online’?

Bekijk deze afbeelding voor een overzicht van de stappen die de deelnemers doorlopen.

Let’s Connect online geeft je de kans om een e- mail dialoog te doen die wezenlijk verschilt van andere tools: wij hebben namelijk een tweede ronde. Deze unieke tweede ronde onderscheidt deze dienst van elke poll of survey of elke andere online tool en geeft deelnemers de gelegenheid om te reageren op de inbreng van collega’s. Uiteraard kunnen wij je meer vertellen over deze stappen.

Over Sandra Bouckaert

Sandra Bouckaert heeft de Belgische nationaliteit. Sinds 2011 werkt zij als (team)coach, mediator en trainer in haar eigen bedrijf Bouckaert Deep Democracy mediation en coaching. Zij werd in 2014 Deep Democracy instructor en trainde rond de 1000 professionals in de internationale Deep Democracy (Lewis) methode. Sinds 2016 is zij associate partner bij de Academie voor Organisatiecultuur waar zij als Deep Democracy trainer en facilitator werkt, naast het werk dat zij in haar eigen bedrijf doet. Sandra is ook psychodramaturg en antropologisch opgeleid.

Wil je meer weten over Let’s connect online?

Ben jij er klaar voor om je als organisatie snel aan te passen in crisistijd en je positief te onderscheiden? Dan is Let’s Connect online iets voor jouw organisatie. Je kunt van dit speciale online aanbod gebruik maken tot en met eind augustus 2020.

Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Let’s Connect online

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid