Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lunchquiz Rogier Elshout
Bewaar als favoriet

Incompany lunchquiz met Rogier Elshout

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Werken vanuit huis gaat inmiddels prima. Iedereen vergadert online. Maar hoe houd je ook de sfeer goed? En hoe houd je mensen betrokken bij elkaar, de organisatie en het werkveld? De incompany lunchquiz met Rogier Elshout biedt uitkomst!

Lunchquiz incompany

Werken vanuit huis gaat inmiddels prima. Iedereen vergadert online. Maar hoe houd je ook de sfeer goed? En hoe houd je mensen betrokken bij elkaar, de organisatie en het werkveld?  Juist de informele praatjes bij de koffieautomaat, de lunch of de vrijmibo zijn belangrijk. Daarom bieden we deze incompany lunchquiz met Rogier Elshout aan. Het is leuk, informatief én ook nog eens nuttig!

Wat is er mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan een leerzame incompany quiz over de collega’s of relaties, het werk of de sector. Of een combinatie hiervan. Individueel of in teams. Even iets gezelligs. Om de dag mee te beginnen, te eindigen of tijdens een break. Met koffie of met bier. En helemaal op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften.

Voor elk doel het juiste format

 • Basisversie
  ​Iedereen logt in en doet individueel mee. Met videovragen en mensen in de uitzending.
 • Teams: pubquiz.
  Laat mensen in teams werken: ze zetten met elkaar een videoconferencing op en kunnen per team 1 antwoord geven. Het beste team wint.
 • Video: petje-op-petje af.
  Iedereen doet mee via een videocall. Er vallen steeds meer mensen af. De winnaar van een ronde krijgt een video-interview.

Op maat én geheel ontzorgd

Neem een interview met de baas, projectleider, jarige, jubilaris of die maffe stagiair op in de quiz. Stel vragen die niet alleen leuk zijn, maar ook mensen op de hoogte houden van wat u belangrijk vindt. En wil je een presentatie, oefening of discussie erbij? Ook dit kan. Een spreker, een video of een stelling kunnen naar behoefte ingebouwd worden. Jij bepaalt de inhoud en Rogier zorgt voor de rest:

 • Rogier ontzorgt u op het gebied van techniek
 • Rogier helpt je om de kernboodschap(pen) scherp te krijgen en daar de juiste vragen bij te bedenken voor een maximaal resultaat
 • ​Rogier zoekt passende video’s, muziekjes en afbeeldingen die het doel goed zullen ondersteunen
 • Rogier bereidt de mensen voor die geïnterviewd moeten worden

Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

Incompany lunchquiz boeken

Heb je interesse in een incompany lunchquiz? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Incompany lunchquiz met Rogier Elshout

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid