Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

COVID-19 heeft impact op ons allemaal. Meer afstand lijkt de norm te worden. Met het inspirerende webinar Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek! van Egostrippen kunnen we de afstand tot elkaar weer verkleinen en ook onze eigen impact juist vergroten!

Ben je op zoek naar:

  • extra energie en inspiratie voor medewerkers of klanten, en/of
  • een vernieuwende manier om naar zaken kijken, en/of
  • een verdiepingsslag naar aanleiding van een eerder ervaren Egostrippen presentatie, en/of
  • een manier om je collega’s te belonen voor hetgeen ze hebben bijgedragen, en/of
  • hebben jullie behoefte om het eens over iets heel anders met elkaar te hebben dan de dagelijkse gang van zaken?

Dan is een webinar van Ego-stripper Rick van Asperen uitermate geschikt. Rick maakt graag op basis van jouw doel, boodschap en wensen zijn webinar op maat. Bruisend, verrassend en interactief. Rick haakt effectief in op jouw vraagstuk met zelf ontwikkelde animaties, interactieve oefeningen en verrassende en praktische inzichten.

Mogelijke thema’s webinar Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

1. Brainpower! Zo creëer je een blije en productieve thuiswerkdag
Vergroot de kennis van je brein op een boeiende en unieke wijze! Je krijgt er een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug.
Daardoor neemt onder andere je vitaliteit toe, versterk je relaties en behaal je gestelde doelen, óók als je vanuit huis werkt. Wat denk je dat doet met je werkplezier?

2. Help! Mijn collega heeft een veel te groot ego!
Het blijft toch bijzonder dat voor jou dingen vaak zo logisch lijken, terwijl dit voor anderen totaal niet het geval is. Komen zij van een andere planeet of zo? Erg frustrerend! Herkenbaar? Binnen veel bedrijven gaat er veel tijd verloren aan allerlei ge-eikel. Is dit op te lossen? Ja! Hoe? Door te Egostrippen. Benieuwd hoe jij ego’s kunt leren strippen? Boek dan deze verrassende interactieve presentatie en ontdek de oneindige potentie die elke ‘eikel’ in zich heeft!

3. Stop het moeten-virus! Train je wilspier!
Het besmettelijke moeten-virus heeft velen van ons in de greep. We denken dat we geen keuze hebben en doen daarom braaf wat anderen van ons lijken te verwachten. Ik moet naar die verjaardag, ik moet die actielijst nog afronden, ik moet meer aandacht besteden aan mijn gezin, ik moet mij ontwikkelen, ik moet meer sporten. Herken je dit?

Gelukkig is er een remedie: stop met moeten! Moeten is een illusie. Kies definitief voor een moetenvrij leven door het trainen van je wilspier. Leven vanuit willen is gewoon veel leuker! Iedereen kan ont-moeten. Wil jij weten hoe? Ga dan de digitale ont-moeting aan met Rick van Asperen. Dit verrassende webinar MOET je gewoon gevolgd hebben☺.

4. De kracht van Egostrippen in onzekere tijden
Afwisselende bewegingen volgen elkaar in een rap tempo op. Hoe kan jij hier samen met jouw collega’s innovatief op acteren? Laat je inspireren door de verfrissende kijk op veranderkracht en samenwerken, vanuit de succesvolle praktische Egostrippen aanpak. Je leert voorbij je oordelen en routines achter de drijfveren van jezelf en anderen te komen. Daarmee versterk je niet alleen de verbinding met jezelf en anderen. Óók ervaar je hoe je op basis van onderliggen de waarden meer kunt creëren dan je ooit voor mogelijk hield. Nieuwsgierig geworden? Reserveer en ervaar zelf deze verfrissende interactieve presentatie online!

Over Rick van Asperen

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur. Op een dynamische en verrassende wijze inspireert hij graag mensen op het gebied van toegepaste breinkennis, persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap.

Geïnteresseerd in een webinar Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. We bespreken graag samen de mogelijkheden voor een webinar ‘Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!’ en Rick zal jouw event tot een succes maken!

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field