Zangworkshops Teambuilding of Leiderschapsontwikkeling
Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden en van hun medewerkers/teams.

Bij teams is het belangrijker dan ooit dat zij goed samenwerken. Samen zingen werkt verbindend en ontspannend. Je merkt dat je door samen te zingen veel mooier klinkt dan in je eentje. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Een perfecte activiteit voor een vlotte teambuilding!

Voor leiderschap is moed nodig, zeker in tijden van verandering. Een moedig leider kent zichzelf, weet waar hij voor staat en draagt dit actief uit naar zijn medewerkers. In de zangworkshop Leiderschap kun je dit heel goed op een creatieve manier oefenen en daardoor je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen.

Fanny verzorgt samen met een pianist zangworkshops waarin de deelnemers actief met deze thema’s aan de slag kunnen!

Je kunt de Zangworkshops inzetten voor:
– Een team dat een dagje heisessie met elkaar op een leuke manier wil afsluiten.
– Een team die bezig is met een veranderproject/veranderprogramma
– Een groep leidinggevenden van een bedrijf.
– De beste grootte voor de groep is tussen de 5 tot 15 mensen.

Naast de workshops over teambuilding en leiderschap, zijn de zangworkshops met een paar kleine wijzigingen ook in te zetten als presentatieworkshops of workshops ter vergroting van het verandervermogen. Naast techniek is het belangrijk dat er wat ‘beweegruimte’ in de zaal is waarin Fanny de workshop geeft.

De workshop zal 2 tot 2,5 uur duren.

Persoonlijke achtergrond Fanny Bod
Fanny Bod kan bogen op jarenlange ervaring als strategisch communicatieadviseur, perswoordvoerder, reputatiemanager en zangeres. Zo heeft zij gewerkt als woordvoerder voor verschillende ministers en staatssecretarissen en is zij Hoofd Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank geweest. Daarnaast is zij zangeres in het jazz- en soulduo Fanny Valentine.

Fanny Bod of deze workshop boeken?
Fanny Bod inhuren of meer informatie over wat deze workshop voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Zangworkshop Teambuilding

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.