Op zoek naar een indrukwekkende spreker voor jouw event?

Yoop Meesters - fotografie Bas de Brouwer (naamsvermelding altijd verplicht)
Bewaar als favoriet

Yoop Meesters (fictief expert Gamification)

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

UNIEK CONCEPT | Yoop Meesters is hoofd innovatie van een grote verzekeraar en gebruikt de nieuwste technologieën en inzichten om mensen preventief te helpen gezonder en beter te leven. Hij is de ontwikkelaar van een programma dat jou financieel beloont voor het vertonen van gezond gedrag. Yoop faciliteert een dialoog over het sturen van gedrag, eenzaamheid en de veranderende rol van verzekeraars.

Yoop Meesters

Yoop Meesters is één van de fictieve experts ontwikkeld door Stichting Nieuwe Helden en Lucas De Man. Deze fictieve experts delen verhalen met echte feiten over wat er kan en komt, nu en de komende vijf jaar, maar ‘gespeeld’ door acteurs. Hiermee kunnen we veel meer zeggen en laten voelen dan waar vele onderzoekers en experts in staat toe zijn met hun eigen verhaal. Kortom, met Yoop zijn er vele wetenschappers en onderzoeken gebundeld in één fictief personage*. 

Achtergrond Yoop Meesters

Yoop Meesters, gespeeld door Yannick Noomen, gelooft dat we de wereld moeten helpen. Hij weet dat echte impact van binnenuit komt. Er is een grote revolutie gaande binnen het verzekeringswezen en Yoop wilde hier onderdeel van zijn. Hij is hoofd Innovatie geworden en kan vanop de eerste rij zien wat er gebeurt en probeert ‘de olietanker’ stapje voor stapje van koers te laten veranderen.

Met de fictieve expert Yoop is een spreker gecreëerd waarin gefactcheckte kennis over gedragsverandering en de houdbaarheid van ons verzekeringssysteem samenkomt. Ingewikkelde onderwerpen als tracking, dataverzameling en eenzaamheidsbestrijding worden invoelbaar gemaakt voor het publiek, op een eerlijke manier.

Over de lezingen van Yoop Meesters

Lezing 1: Yoop Meesters gebruikt de nieuwste technologieën en inzichten om mensen preventief te helpen gezonder en beter te leven. Dat doen ze door een uniek programma dat jou financieel beloont als jij goed gedrag vertoont. Je krijgt V-coins als je bijvoorbeeld genoeg sport, gezond eet, niet te veel drinkt, veilig rijdt, enzovoort. Met deze V-coins kan je vervolgens weer gezonde producten en diensten kopen.

Lezing 2: Het nieuwste project waar Yoop mee bezig is binnen deze trend is het vechten tegen eenzaamheid. Eenzaamheid is de grootste kostenpost die we hebben in onze maatschappij, één die je niet kan oplossen met dopamineprikkels. Daarom zet hij volledig in op knuffelen door professionele omhelzers zoals Tommy in te zetten. Als Tommy ook mee komt, vertelt hij over zijn beroep en waarom hij dit is gaan doen. Deze lezing kan zowel met als zonder Tommy geboekt worden.

Onderwerpen waar Yoop Meesters over spreekt

  • Gezond leven
  • Gamification
  • Maakbaarheid
  • Eenzaamheidsbestrijding
  • Gedragsverandering
  • Verzekeringen
  • Dataverzameling

Yoop kan worden gespeeld in volledige versie (60 minuten) of korte versie (40 minuten). Jullie worden getrakteerd op een enerverende talk, waarbij Stichting De Nieuwe Helden dit thema uitgebreid wetenschappelijk heeft onderzocht. Iedere keynote wordt altijd gevolgd met een Q&A van 30 minuten. Meer weten? Een vrijblijvend gesprek behoort tot de mogelijkheden.

*Achtergrond ontstaan van fictieve personagers

Keynote speaker en dagvoorzitter Lucas de Man zag vele standaard PowerPoints, gastsprekers die hun verhaal nét niet goed overgebracht kregen en onderzoekers die zo gespecialiseerd waren dat ze maar over een klein deel echt iets konden zeggen. Dit bracht hem op het idee van de fictieve sprekers.

Wat als we kennis en onderzoek bundelen tot een goed opgebouwd en spannend verhaal en professionele storytellers dit laten vertellen? Wat als we samenwerken met graphic designers en kunstenaars? Met deze methode heeft hij vier keynote speakers gecreëerd die brutaler zijn, die onderzoek invoelbaar maken en die zo een ander gesprek op gang brengen met meer dialoog en een diepere impact. Hun namen: Chris EverlastDr. Makhlouf Ait Mimoun, Robin Sharp en Yoop Meesters.

Interesse in een lezing van Yoop Meesters?

Of wil je meer weten over dit unieke concept? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Yoop Meesters (fictief expert Gamification)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid