Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wout Plevier
Bewaar als favoriet

Wout Plevier

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wout Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over SLiM! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids Nederland

Wout Plevier

Wout Plevier is expert vitaal samenwerken, entertrainer, executive coach, muzikant en organisatie-adviseur. Wout Plevier leert al ruim 20 jaar ambitieuze professionals en teams, hoe ze ontspannen, vitaal en succesvol kunnen samenwerken. Hoe ze van daaruit hun prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren èn dit op een effectieve & vitale manier.

De kern van zijn lezingen draait om het effectief gebruiken van jouw brein om goed samen te werken, bezield te zijn, plezier te maken, transparant en duidelijk te communiceren om echt tot de beste resultaten en performance te komen.

Mogelijke thema’s lezing Wouter Plevier:

Wout verzorgt masterclasses, webinars en live shows rondom talent, vitaliteit, leiderschap en team-succes!

 • Talentontwikkeling
 • Inspirerend leidinggeven
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Koers van uzelf/ team/ organisatie
 • Duurzame empowerment van uw organisatie voor een betere performance
 • Hoe activeert u talent vanuit een Growth Mindset!
 • Vitaal leiderschap
 • Corona-gerelateerd:
  • Gezond Thuiswerken
  • De vitale organisatie
  • Vier succes sleutels van leiderschap die je nodig hebt na COVID
  • Inspirerende vergaderingen en online events die wel aanslaan
  • Efficiënt werken door focus – de beste lessen uit versneld leren
  • Hoe gaan we terug naar werk – Een effectieve manier om medewerkers te betrekken bij Hybride werken

In een telefonisch overleg vooraf wordt de inhoud samen afgesproken, zodat je precies krijgt wat je wilt.

Of kies voor de SLiM! Show

Het publiek neemt deel aan een levendige show met veel interactiviteit, humor en zelfreflectie. Via zijn Slim Show, een op maat gemaakte show met licht en geluid, helpt hij bedrijven hun boodschap te vertalen, te versterken en te borgen. De SLiM! show is een leerzame, interactieve en flitsende show, die verdieping biedt op talent, bezieling, vitaal werken, persoonlijke kracht, koers, samenwerking en tijdbesteding. De aanpak is muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend! Met veel voorbeelden uit de praktijk.

Ook deze show is uit te breiden met extra verdiepingsmasterclasses. Je kan met Wout alle mogelijkheden doornemen voor een passend programma.

Kenmerken spreeksessies Wout Plevier

Zijn sessies kennen een aantal belangrijke kenmerken. Het is:

 • interactief en met mogelijkheid ook van professioneel live muziek als één van de werkvormen, waardoor er ook een andere snaar geraakt kan worden.
 • altijd met een duidelijk voor- tijdens en na-traject, voor duidelijkheid.
 • omlijsting via goed advies, professionele tools en goede afwisselende werkvormen, waardoor het leuk wordt om deel te nemen.

Wie is Wout Plevier?

Al meer dan 21 jaar adviseert Wout organisaties, hoe ze meer uit de talenten van hun professionals & teams kunnen halen. Om VIP klanten te helpen, onderzocht hij de beste methoden en technieken uit Vitaliteit-leer, Positieve Psychologie en Veranderingsmanagement. Inmiddels heeft hij meer dan 250 online SLiM! shows en 150+ webinars verzorgd.

Door hoge interactie, een goed verhaal, soms live muziek en veel inspiratie, verzorgt hij opdrachten tot in de puntjes. Zo heeft hij inmiddels meer dan 77.850 mensen met succes getraind.

Wout Plevier inhuren of boeken voor een lezing, als dagvoorzitter of workshop?

U kunt Wout Plevier inhuren met zijn Slim Show voor lezingen en interactieve workshops (entertainments). Alle programma’s worden precies op maat gemaakt van de wensen van de klant. Lengte, inhoud en vorm worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Er geldt een garantie op succes. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids NederlandBeschikbaarheid en informatie Wout Plevier

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker