Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wout Plevier
Bewaar als favoriet

Wout Plevier

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wout Plevier heeft ruim 50.000 mensen getraind in talentontwikkeling, inspirerend leiding geven, snellezen en persoonlijke effectiviteit. Zijn doel: zoveel mogelijk managers en teams leren hoe ze hun toegevoegde waarde en onderlinge samenwerking kunnen verbeteren. Wout hanteert een duidelijke visie en inspireert en activeert zijn publiek.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids Nederland

Wout Plevier

 • Hoe wendt u talent juist aan?
 • Hoe komt u tot een duurzame manier om de toegevoegde waarde van managers en teams zichtbaar te verhogen?
 • Hoe krijgt u mensen weer bezield en de performance omhoog?
 • Hoe leren mensen in organisaties het beste en op de snelste manier?
 • Hoe krijgt u de neuzen weer dezelfde kant op?

Herkent u deze vragen? Executive coach en entertrainer Wout Plevier kan jouw publiek hèt antwoord geven op deze vragen.

Wout Plevier inspireert en zet aan tot actie!

Soms zoekt u iemand die de boodschap van uw organisatie 100% kan versterken. Wout Plevier is die persoon bij uitstek. Entertrainer, auteur, organisatie-adviseur, coach Wout Plevier activeert al ruim 20 jaar managers en teams om hun toegevoegde waarde naar hun stakeholders meetbaar te verhogen.

Samen met grondlegger snellezen, Richard Sutz, heeft hij de wetten van het brein in kaart gebracht, die verklaren hoe mensen en teams op de beste wijze kunnen leren en handelen. Met zijn BrainBoost Experience legt hij de focus weer op duurzaam samenwerken, inspiratie, echt communiceren en juiste inzet van talent om te komen tot een duurzame en vaak betere manier van performance leveren.

Het publiek neemt deel aan een levendige show met veel interactiviteit, humor en zelfreflectie. Via zijn Slim Show, een op maat gemaakte show met licht en geluid, helpt hij bedrijven hun boodschap te vertalen, te versterken en te borgen. Wout is een inspirerende spreker die het publiek interactief beetpakt en vasthoudt.

De 3 thema’s die aan bod kunnen komen tijdens Wouter Pleviers lezing:

 • Koers van uzelf/ team/ organisatie
 • Duurzame empowerment van uw organisatie
 • Hoe activeert u talent vanuit een Growth Mindset!

In een telefonisch overleg vooraf wordt de inhoud samen afgesproken.

Kenmerken spreeksessies Wout Plevier

Zijn sessies kennen een aantal belangrijke kenmerken. Het is:

 • geheel op maat gemaakt, zodat je precies krijgt wat je wilt.
 • interactief en met mogelijkheid ook van professioneel live muziek als één van de werkvormen, waardoor er ook een andere snaar geraakt kan worden.
 • altijd met een duidelijk voor- tijdens en na-traject, voor duidelijkheid.
 • omlijsting via goed advies, professionele tools en goede afwisselende werkvormen, waardoor het leuk wordt om deel te nemen.
 • altijd in goede samenwerking op een persoonlijke en professionele manier met opdrachtgevers, waardoor goede relaties ontstaan.
 • duidelijk qua opzet, resultaat en investering.
 • mogelijkheid tot verdere verdieping wanneer wenselijk: o.a. VIP24 profileringen, teammapping, hulp bij talent-ontwikkelingsprogramma’s. Wout kan helpen met een compleet-oplossing voor talent-ontwikkeling en ontlast hiermee wanneer gewenst opdrachtgevers.
 • … ontzettend inspirerend voor deelnemers.

Wie is Wout Plevier?

Wout Plevier heeft ruim 50.000 mensen getraind in talentontwikkeling, inspirerend leiding geven, snellezen en persoonlijke effectiviteit. In 2012 brengt Psychologie Magazine zijn boek Win tijd door Snellezen uit. Hij helpt daarmee managers en kenniswerkers om breinvriendelijk te leren en werken. Zijn motto: u gebruikt uw brein maar voor een klein gedeelte. Ik leer u om blijvend meer Brainpower te activeren!

Missie: Zichtbaar verhogen van de toegevoegde waarde van managers/ teams naar stakeholders door te werken aan een duurzame filosofie en juiste inzet van talent in een organisatie waardoor performance en resultaten ook verbeteren.

Wout Plevier inhuren of boeken voor een lezing, als dagvoorzitter of workshop?

U kunt Wout Plevier inhuren met zijn Slim Show voor lezingen en interactieve workshops (entertainments). Alle programma’s worden precies op maat gemaakt van de wensen van de klant. Lengte, inhoud en vorm worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Er geldt een garantie op succes. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Bewaar als favoriet

Recensies

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids NederlandBeschikbaarheid en informatie Wout Plevier

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker