Workshop of interactieve lezing Veranderen met De Notenkraker
“Music makes people more open to themselves and therefore to each other.” – Daniel J. Levitin, neuroscientist and music producer

Waarom en Wat?
Organisaties bewegen continu maar waar beweging is, is weerstand. Hoe voorkom je dat je daarin vast blijft zitten? Oftewel: Hoe stimuleer je een cultuur van zelfreflectie? De Notenkraker biedt o.a. met muziek en zangoefeningen ons brein een verrassende en bevrijdende ervaring aan, die de kijk op onszelf en op oude patronen voorgoed zal veranderen. ‘Ik ga morgen echt met meer mildheid dat gesprek in…’ is één van de vele reacties van deelnemers aan ‘de Notenkraker’

Klik hier voor de Theoretische onderbouwing van de methode ‘de Notenkraker’ (2 A4-tjes)

“De presentatie van Coen was een geweldige belevenis. Via zijn persoonlijke verhalen over zijn werk met leiders nam hij ons mee langs dominante directeuren, onbehouwen ondernemers, angstige Human Resource Managers, Zingende Neanderthalers, onze lievelings-songs, wetenschappelijk onderzoek waar muziek in zit, en waarom we eigenlijk niet willen veranderen.”

Ir. Coen Jutte biedt de Notenkraker aan op twee manieren:

 1. Als workshop van 2½ – 3 uur voor kleinere groepen (6 tot 15 man).
 2. Als Large Group Intervention van 45-60 minuten ter kennismaking voor grotere groepen.
  Hierin introduceert Coen het concept Learning & Protection Mindset, het McKinsey Ice-bergmodel en de gedachte achter de methode ‘de Notenkraker’. Uiteraard zal hij mensen de kracht laten ervaren van muziek als middel tot zelfreflectie.

Coen Jutte boeken?
Coen Jutte boeken voor een workshop of interactieve lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Workshop/Lezing Veranderen met de Notenkraker SKU UPC Model

De Notenkraker als workshop: "Ik had inderdaad niet verwacht, dat het zo leuk was om te doen". - Heleen de Graaf, directeur.

Mar 08, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Stampa Communications 

De Notenkraker als workshop: "Ik had inderdaad niet verwacht, dat het zo leuk was om te doen". - Heleen de Graaf, directeur.


De Notenkraker als Large Group intervention: "Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag e

Mar 08, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Inspectie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 

De Notenkraker als Large Group intervention: "Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag en wist een zeer zinnige inhoud rondom veranderen van personen en organisaties te combineren met amusement. Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen".


5.0 5.0 2 2 De Notenkraker als workshop: "Ik had inderdaad niet verwacht, dat het zo leuk was om te doen". - Heleen de Graaf, directeur. Workshop/Lezing Veranderen met de Notenkraker

Gerelateerde sprekers

 • Workshop Zelfvertrouwen 2.0

  Zelfvertrouwen is een spier. Soms heb je het wel en soms heb je het niet. Jouw vaardigheden en jouw waardigheid bepalen samen de mate van zelfvertrouwen die je ervaart. In deze workshop ga je actief aan de slag met elkaar met oefeningen, het delen van verhalen, interactie en diverse werkvormen.

   

 • Workshop Durf te veranderen!

  Met de zangworkshop ‘Durf te veranderen’ levert Fanny Bod een sprankelende, verrassende bijdrage aan het verandervermogen van leidinggevenden en medewerkers. Zij daagt deelnemers tijdens deze workshop uit om uit hun comfortzone te komen. Deelnemers leren hoe zij ermee om moeten gaan en uiteindelijk leren ze vooral dat ze moedig genoeg zijn om iets spannends te doen.

   

 • Ir. Coen Jutte

  Ir. Coen Jutte is als organisatie-adviseur, cabaretier en muzikant gespecialiseerd om met muziek én humor mensen de kracht van zelfreflectie te laten ervaren. Dat is immers de belangrijkste voorwaarde voor verandering en groei. Coen is verbonden aan Aberkyn, een ‘change leadership firm’ van McKinsey