Mentaal vitaliseren van organisatie en mensen
Hoe krijg je dat gegarandeerd samen voor elkaar?
Krachtig, verhelderend en effectief!

Hoe schud je een organisatie en haar mensen wakker? Hoe zorg je dat er weer nieuwe positieve energie door de organisatie stroomt? Een onthullende ontdekkingsreis naar de kern van de zaak waarbij mensen elkaar vitaler en sterker maken.

Werken aan de mentale vitaliteit binnen een organisatie begint bij de bewustwording, de herkenning en de erkenning van vaak onzichtbare factoren. Mensen laten zich vooral leiden door hun gevoel en emoties en komen pas écht in beweging als zij ‘willen’ in plaats van ‘moeten’. Hans Visser – de eerste Organisatievitalisator van Nederland – weet tijdens deze verhelderende workshop de boel wakker te schudden en het onzichtbare, zichtbaar te maken. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten die leiden tot een prettige werksfeer, terugkerende klanten en een positief bedrijfsresultaat.

Vitaliteit zit in verborgen potentieel
In deze workshop ontdekken we elkaars potentie en energie door een laag dieper te gaan dan het management veelal kan kijken. In die ‘onderstroom’ van de organisatie borrelt en pruttelt het vaak; vóór of tègen de zaak. In die onzichtbare facetten vinden mensen juist hun beweegredenen die bepalend zijn voor de mate van hun inzetbereidheid, veranderbereidheid en openheid.
Op een respectvolle maar doortastende manier weet Hans samen met de deelnemers omstandigheden te creëren waardoor mensen lastige zaken durven te benoemen en bespreekbaar te maken. Met deze waardevolle informatie gaan we aan de slag zodat mensen nieuwe energie en beweegredenen voor hun inzet vinden. Een collectieve mentale mindset voor een succesvolle en vitale organisatie!

Gegarandeerd succes
Deze workshop maakt jouw organisatie mentaal schoon en sterker waardoor jouw team prettiger, vitaler en sterker presteert. Het brengt inzicht, overzicht en samenhang. Het verbindt en beweegt mensen en zorgt voor nieuwe energie en meer plezier. Een workshop met gegarandeerd meer inzet, meer opbrengst en winst, terwijl de werkdruk, werkstress en kosten afnemen.

Doelgroep
Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, afdelingen, samenwerkende groepen, mensen die meer grip willen krijgen op – voor hen – ongrijpbare factoren die de organisatiegezondheid en dat van mensen intern beïnvloedt.

Duur
Een dag of middag en avond. Mede afhankelijk van de voorinformatie.

Werkwijze
Voorafgaand aan de workshop is ca. een dag nodig voor een goede intake ten aanzien van kennismaken, wensen en wat leeft/speelt binnen de organisatie. Aan de hand hiervan wordt ook de samenstelling van de groep bepaald.

Investering
Tariefindicatie: voor 1 dag intake, voorbereiding en 1 dag uitvoering bij een groepsgrootte van ca. 15 mensen in de regio midden Nederland, €4.800,- exclusief btw, locatie en voorzieningen. Of iedere andere vorm en duur.

Opbrengst
De korte termijn opbrengst van deze investering is dat binnen twee maanden minimaal het drievoudige van deze investering wordt terugverdiend. In termen van minder kosten of een gezondere meeropbrengst per medewerker.

Nazorg
Al naar gelang de behoefte en wensen kan in goede nazorg worden voorzien waarvoor de condities nader overeengekomen worden.

Door wie?
Hans Visser, oprichter van a United Sense of Urgency, motivatispecialist en de eerste organisatievitalisator in Nederland met 30 jaar ervaring in dit door hem ontwikkelde specialistische kennisgebied. Hans staat bekend om zijn snelste en meest effectieve aanpak. Bekijk hier het persoonlijke profiel van Hans Visser.

Interesse in de workshop ‘Mentaal vitaliseren van organisatie en mensen’?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field