Workshop Effectief omgaan met spanningsvolle situaties
Het juiste doen op het juiste moment. Daar gaat het om! We weten vaak precies hoe het moet.

Vooraf of achteraf is het makkelijk praten. Maar wat gebeurt er ìn het moment? Hoe komt het dat we regelmatig steekjes laten vallen wanneer het er écht toe doet? De gemiste penalty, de foute timing in een vergadering, het verkeerde woord op het verkeerde moment en het ineffectieve gedrag in een vervelende situatie.

Leer effectief omgaan met spanningsvolle situaties in deze interactieve training. De training is zonder powerpoint en zonder acteurs. Wel doen we effectieve oefeningen die onmiddellijk inzicht geven in wat u daadwerkelijk kan helpen om uw effectiviteit in spanningsvolle situaties te verhogen.

Sierd Nutma
Deze workshop wordt gegeven door Sierd Nutma. Sierd Nutma is spreker, trainer en auteur hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Sierd geeft ook lezingen op dit gebied, bekijk hier zijn persoonlijke profiel.

Deze workshop duurt ongeveer 1 dag. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximale 15.

Deze workshop boeken of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Workshop Mentale Veerkracht

  Leer in 3 stappen hoe je Mentale Veerkracht kunt trainen en vergroot je effectiviteit. Zelfs wanneer de druk toeneemt. Een exclusieve training voor professionals die optimaal willen presteren. Deelnemers ontvangen gratis het boek Mentale Veerkracht voor Professionals.

   

 • Margriet Sitskoorn

  Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Naast haar wetenschappelijke werk is ze ook auteur van meerdere boeken, waaronder Het maakbare brein en Passies van het brein. Margriet Sitskoorn doet onder andere onderzoek naar de relatie tussen hersenen en gedrag. Zij is een veelgevraagd spreekster en adviseur.

   

 • Bjørn Aris

  In de interactieve lezingen van Bjørn Aris staan de oplossingen voor de uitdagingen waar we in huidige tijdsgewricht voor staan centraal. Als metafoor wordt het Japanse Samurai zwaard gebruikt. De Toyota Way gebruikt het Samurai zwaard succesvol als bron van kennis. De aangedragen oplossingen zijn door hun eenvoud krachtig en direct toepasbaar.