Workshop Durf te veranderen!
Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden en van hun medewerkers/teams. Leidinggevenden moeten een duidelijke visie hebben over de koers van het bedrijf. Maar zijn ze ook in staat het uit te dragen aan hun medewerkers? En hoe zit het met het verandervermogen van de leidinggevenden zelf en van de medewerkers? Ook voor de medewerkers geldt immers dat zij in beweging moeten komen als er gereorganiseerd wordt of er een verandering plaats vindt.

Met de workshop ‘Durf te veranderen‘ levert Fanny Bod een sprankelende, verrassende bijdrage aan het verandervermogen van leidinggevenden en medewerkers. Zij daagt deelnemers tijdens deze workshop uit om uit hun comfortzone te komen. Dit doet zij door ze een lied te laten zingen, iets waardoor de meeste mensen stress en zelfs weerstand ervaren. Deelnemers leren tijdens deze workshop op een speelse manier dat dit erbij hoort. Ze gaan deze gevoelens (h)erkennen bij zichzelf en vinden een manier om ermee om te gaan. Uiteindelijk merken deelnemers vooral dat ze moedig genoeg zijn om iets spannends te gaan doen.

Deze workshop heeft nog een extra effect: Het geeft een enorme boost aan de teambuilding doordat collega’s elkaar van een hele andere kant meemaken. Met het zingen laat iedereen zich van een verrassende, kwetsbare kant zien en dat schept een band.

Je kunt de Zangworkshop Durf te veranderen inzetten voor:
– Een team die bezig is met een veranderproject/veranderprogramma
– Een groep leidinggevenden van een bedrijf dat in verandering is.
– Een team dat een dagje heisessie met elkaar op een creatieve manier wil afsluiten.
– De beste grootte voor de groep is tussen de 5 tot 15 mensen.

Naast de workshops over het vergroten van het verandervermogen, zijn de zangworkshops met een paar kleine wijzigingen ook in te zetten als presentatieworkshops of workshops ter bevordering van teambuilding. Naast techniek is het belangrijk dat er wat ‘beweegruimte’ in de zaal is waarin Fanny de workshop geeft.

De workshop:
De workshop zal 2,5 tot 3 uur duren. Indien gewenst kan er een gitarist ingehuurd worden die zorgt voor de muzikale begeleiding.

Fanny Bod of deze workshop boeken?
Fanny Bod inhuren of meer informatie over wat deze workshop voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Fanny Bod

    Fanny Bod kan bogen op jarenlange ervaring als veranderaar, perswoordvoerder, communicatiemanager en zangeres. In haar zangworkshops ‘Durf te veranderen’ combineert zij haar liefde voor muziek met haar kennis van expertise over veranderen, organisaties en communicatie. Fanny is ook in te zetten als dagvoorzitter.