Wim Kieft inclusief gespreksleider Evert ten Napel
Wim Kieft spreekt in een live stage interview over zijn veelzijdige voetbalcarrière en het diepe dal erna. Zonder een blad voor de mond te nemen en geeft zijn uitgesproken mening over het hedendaagse voetbal. Natuurlijk gaat hij ook in debat met zijn toehoorders, alles onder leiding van ervaren interviewer Evert ten Napel.

Over Wim Kieft
Voormalig voetbalprof Wim Kieft maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij Ajax onder trainer Leo Beenhakker. Kieft had een prachtige voetbalcarrière waarbij hij van Ajax naar onder andere SC Pisa vertrok en vervolgens terugkeerde in Nederland om bij PSV aan de slag te gaan.

Ook voor het Nederlands Elftal was hij succesvol waar hij tijdens het EK in ’88 in de laatste groepswedstrijd één van zijn belangrijkste doelpunten als international maakte omdat Nederland hierdoor naar de halve finale doorging om later het toernooi te winnen.

In tegenstelling tot zijn sportcarrière ging het Kieft privé niet voor de wind. Een jarenlange cocaïneverslaving zette zijn relaties en gezinsleven onder druk en het
duurde jaren voor hij eindelijk uit het dal kon opklimmen. In het door Michel van Egmond geschreven boek ‘Kieft’ rekent hij af met dit verleden door op openhartige wijze hierover te spreken.

Inmiddels is Kieft al weer lange tijd voetbalanalist. Hij was te zien bij Sport1 en Voetbal Inside en is tegenwoordig vaste analist bij Ziggo Sport.

Interesse in een bijdrage van Wim Kieft of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field