Willem van Boekel

Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker die zich onderscheid door een combinatie van luchtigheid en diepgang. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden. Bij zijn publiek creëert hij openheid, verbinding, en bereidheid om nieuwe wegen te bewandelen.

Lezingen van Willem van Boekel

Willem van Boekel maakt een inhoudelijk feestje van zijn lezingen. Met Willem als spreker ben je verzekerd van een plezierige lezing én dat de boodschap met een lach wordt omarmd. Zijn lezingen hebben een vertrouwelijke en vriendschappelijke sfeer door zijn interactie met het publiek. Hierdoor ontstaat er bereidheid om open te staan voor ontwikkeling. Of het nou gaat om samenwerking, communicatie, leiderschap of verandering; Willem zorgt met zijn gevoel voor humor voor een energieke boost in de goede richting. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij verbinding en hilariteit in het gezelschap. Hij stond al ruim 1100 keer voor zakelijke groepen, o.a. als spreker voor Ja-maar en Omdenken. Zijn brede ervaring maakt dat hij de taal spreekt van elk niveau.

Verbinding, transparantie en vertrouwen zijn essentieel als het gaat om optimale verbinding. In de wereld om ons heen worden relaties steeds persoonlijker. De kracht van kwetsbaarheid zorgt voor ideeën en vernieuwing. Wanneer je als organisatie vooruit wil is het belangrijk om je medewerkers te stimuleren hun onderlinge relaties te verdiepen.

“Het is mijn missie mensen te inspireren om te kiezen voor een open en vrije vorm van communicatie, zodat ze maximaal kunnen gaan presteren. Het is daarbij noodzakelijk om het denken te vernieuwen en het gedrag te veranderen.”

Willem geeft inspiratiesessies, trainingen en workshops over:
– open en constructieve communicatie
– omgaan met weerstand bij verandering
– gedragsverandering
– leiderschapsontwikkeling

Willem van Boekel als dagvoorzitter

Willem van Boekel maakt van je bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met Willem als dagvoorzitter ben je verzekerd van een goed lopende bijeenkomst. Door veel interactie creëert hij een losse sfeer van vriendschappelijkheid en vertrouwen. Hierdoor is er meer bereidheid uit het publiek om open te staan voor ontwikkeling. Willem zorgt met humor voor een energieke boost in de goede richting. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij verbinding en hilariteit in het gezelschap. Hij is een ervaren dagvoorzitter en stond al ruim 1100 keer voor zakelijke groepen.

Achtergrond Willem van Boekel

Willem van Boekel bouwt in zijn activiteiten verder op diverse opleidingen en werkervaringen. Van 2006 tot 2015 presenteerde Willem van Boekel, voor groepen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, ‘De Grote Ja-maar Omdenk Show’. Meer dan achthonderd keer trad hij op met dit programma, met het doel mensen door middel van humor en hilariteit ertoe te bewegen hun ja-maar-instelling los te laten, in ruil voor een meer volwassen en positievere levensvisie.

De kiem werd gelegd in zijn opleiding tot zelfstandig theatermaker aan de Amsterdamse Theater Academie. Aanvullend volgde hij diverse programma’s van het Centre for Self Awareness and Personal Development (CSA), evenals een opleiding tot professioneel trainer. Hij deed werkervaring op bij onder meer het instituut voor stimulering van ondernemend gedrag Quente en het bureau MANS Open Mind Management.

Als acteur speelde hij mee in diverse schouwburgproducties en is hij regelmatig te zien in televisieseries, televisiecommercials, bedrijfsfilms en voorlichtingsfilms. Als partner om mee samen te werken is hij professioneel, vriendelijk en zeer geïnteresseerd.

Willem van Boekel boeken als spreker of dagvoorzitter?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Willem van Boekel SKU UPC Model

Willem heeft onze marketingafdeling op een zeer leuke, humoristische en soms (licht) confronterende manier mij en mijn collega's aan het denken gezet.

Dec 18, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: T-Mobile 

Willem heeft onze marketingafdeling op een zeer leuke, humoristische en soms (licht) confronterende manier mij en mijn collega's aan het denken gezet. De verschillende niveaus waarop je met elkaar kunt communiceren werden plenair en in kleinere teams geoefend. Deze sessie met Willem heeft absoluut een bijdrage geleverd aan de onderlinge verbondenheid en vertrouwen!


5.0 5.0 4 4 Willem is een echte entertainer en zet iedereen op een professionele manier aan het denken. Door de hoge fun-factor in het programma wordt de boodschap makkelijk geaccepteerd. Het Willem van Boekel
Page:
12

Gerelateerde sprekers