Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Wiecher Munting

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Wiecher is belastingadviseur bij OHP en deskundige op het gebied van Internationaal Belastingrecht. Wiecher stelt zich ten doel om tijdens zijn sessies de toehoorders te betrekken bij het onderwerp. Altijd probeert hij daarbij een kijkje in de keuken te geven van de belastingpraktijk en hoe het hier aan toe gaat.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Wiecher Munting – Fiscaal expert

Wiecher Munting is fiscalist, belastingadviseur bij het OHP en deskundige op het gebied van Internationaal Belastingrecht. Hij is een veelgevraagd spreker op financiële conferenties. Het is voor vele bedrijven ook bijzonder om te horen hoe de belastingdienst te werk gaat, laat Munting hier nou net een expert in zijn! Daarnaast horen bedrijven ook graag hoe ze deze kennis zelf zouden kunnen toepassen tijdens een lezing of workshop van formaat.

Onderwerpen die Wiecher Munting behandeld in zijn lezingen

 • Belastingen en innovatie
 • Transfer pricing
 • Samenwerken met de Belastingdienst
 • Belastingen en internationaal eigendom (“Beneficial Ownership”)
 • Alle overige belastingonderwerpen, met name internationaal.
 • De structuur van multinationals
 • Fiscale Deelnemingsvrijstelling

Wiecher Munting stelt zich ten doel om tijdens zijn sessies de toehoorders te betrekken bij het onderwerp. Altijd probeert hij daarbij een kijkje in de keuken te geven van de belastingpraktijk en hoe het hier aan toe gaat. Dit is namelijk precies waar zijn expertise ligt, en daar vertelt hij dus ook graag over!

Achtergrond

Wiecher Munting (1959) heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. De carrière van Wiecher begon bij de Belastingdienst. In 2007 is hij gestart als belastingadviseur; Eerst voor KPMG, en later voor Otterspeer Tax Lawyers. In 2019 werd Wiecher partner bij Crowe Foederer op vestiging Eindhoven en Amsterdam.

Wiecher werkt ook in de internationale fiscale praktijken en is gespecialiseerd in transfer pricing, herstructurering, reorganisatie en innovatiebox. Omdat hij voor de overheid heeft gewerkt als belastinginspecteur, was Wiecher lid van het NL Ruling-team. En daar wordt hij vaak gevraagd om uitdagende zaken te analyseren en op te lossen. En dus ook voor vele lezingen!

Interesse in Wiecher Munting voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina! Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 072 750 7422.

 

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Wiecher Munting

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker