Wiecher Munting – Fiscaal expert

Wiecher Munting is fiscalist, belastingadviseur bij het OHP en deskundige op het gebied van Internationaal Belastingrecht. Hij is een veelgevraagd spreker op financiële conferenties. Het is voor vele bedrijven ook bijzonder om te horen hoe de belastingdienst te werk gaat, laat Munting hier nou net een expert in zijn! Daarnaast horen bedrijven ook graag hoe ze deze kennis zelf zouden kunnen toepassen tijdens een lezing of workshop van formaat.

Onderwerpen die Wiecher Munting Behandeld in zijn lezingen

  • Belastingen en innovatie
  • Transfer pricing
  • Samenwerken met de Belastingdienst
  • Belastingen en internationaal eigendom (“Beneficial Ownership”)
  • Alle overige belastingonderwerpen, met name internationaal.
  • De structuur van multinationals
  • Fiscale Deelnemingsvrijstelling

Wiecher Munting stelt zich ten doel om tijdens zijn sessies de toehoorders te betrekken bij het onderwerp. Altijd probeert hij daarbij een kijkje in de keuken te geven van de belastingpraktijk en hoe het hier aan toe gaat. Dit is namelijk precies waar zijn expertise ligt, en daar vertelt hij dus ook graag over!

Achtergrond

Wiecher Munting (1959) heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. De carrière van Wiecher begon bij de Belastingdienst. In 2007 is hij gestart als belastingadviseur; Eerst voor KPMG, en later voor Otterspeer Tax Lawyers. In 2019 werd Wiecher partner bij Crowe Foederer op vestiging Eindhoven en Amsterdam.

Wiecher werkt ook in de internationale fiscale praktijken en is gespecialiseerd in transfer pricing, herstructurering, reorganisatie en innovatiebox. Omdat hij voor de overheid heeft gewerkt als belastinginspecteur, was Wiecher lid van het NL Ruling-team. En daar wordt hij vaak gevraagd om uitdagende zaken te analyseren en op te lossen. En dus ook voor vele lezingen!

Interesse in Wiecher Munting voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina! Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 072 750 7422.

 

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Wiecher Munting

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.