Wessel Berkman
Bewaar als favoriet

Wessel Berkman

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wanneer u een gepassioneerde spreker of sessie begeleider zoekt voor vraagstukken waar vrijwel elke organisatie mee zit, dan is Wessel Berkman uw inspirerend spreker. Wessel Berkman is oprichter van The Brown Paper Company en spreekt over bottom up verbeteren, persoonlijke effectiviteit van managers verbeteren en hoe organisaties Sales in hun DNA kunnen ontwikkelen.

Wessel Berkman als spreker
Wanneer u een gepassioneerde spreker of sessie begeleider zoekt voor vraagstukken waar vrijwel elke organisatie mee zit, dan is Wessel Berkman uw inspirerend spreker. Met volledige afstemming op uw organisatie behandeld hij vraagstukken zoals bijvoorbeeld:
– Hoe je bottom up kan verbeteren met verrassende resultaten?
– Hoe je de persoonlijke effectiviteit van managers morgen al kan verhogen?
– Hoe je morgen de beste “luister en vragenstel” competenties kan ontwikkelen?
– Hoe je in 90 dagen je omzet met 50% kan verhogen? (met hogere marge!)
– Hoe je een onderscheidend organisatie DNA kan ontwikkelen zodat je de beste wordt en blijft in je sector?
– Hoe je als commerciële afdeling de meeste deals doet door de beste “latente” pijn oplosser te worden?
– Hoe jouw organisatie morgen 10% fitter is dan die van de concurrent: vitaliteit in het organisatie DNA. Wat zou dat jullie organisatie opleveren?

En de vraag die hij altijd stelt is: Wanneer gaat u het grote onbenutte potentieel echt incasseren?

Wessel Berkman: pragmatische organisatieverbeteraar
Wessel Berkman, veelgevraagd inspirerende spreker en sessie begeleider heeft meer 150 artikelen over management geschreven en heeft meerdere boeken gepubliceerd over organisatieverbetering. Geen theoretische verhalen maar in de praktijk bewezen oplossingen die je morgen kunt toepassen om te verbeteren.

Best sellers zijn:
– De Brown paper methode: de leukste manier van veranderen met de hoogste resultaten
– Sales, 50% meer omzet in 90 dagen (ook in het Engels)
– Management zoals het bedoeld is.

Over Wessel Berkman
Wessel Berkman geboren op 25-5-1967,  is oprichter in 1999 van verbeterbureau The Brown Paper Company. Met The Brown Paper Company verbetert hij organisaties samen met zijn team van meer dan 50 top getrainde verbeteraars. Hij laat zich afrekenen op de behaalde resultaten. Geen mooie theorieën, geen adviesdagverkopers maar echte operationele resultaten. Dit door zij met hun pragmatische formule met integrale aandacht voor de structurele en culturele organisatie elementen.

Daarnaast is Wessel Berkman medeoprichter van topnetwerken: zoals in 2003 NINTES, het platform voor talentvolle toekomstige bestuurders en Club Goudhaantje, voor toekomstige CEO’s. Deze laatste samen met het magazine Management Team. Hij investeert ook in diverse ondernemingen (o.a. de welbekende De Fietsfabriek).

Om topfit te blijven loopt hij graag 2 marathons per jaar, doet hij aan kitesurfen en fietst hij graag op zijn racefiets en mountainbike. Sleutelen doet hij graag aan oude auto’s.

Persoonlijke missie Wessel Berkman: Onderscheidende energievolle, trotse organisaties creëren waar medewerkers dagelijks graag naar toe rijden om te werken en waar klanten graag met een voorkeur willen kopen!

Wessel Berkman inhuren of boeken voor lezing of workshop?
Wessel Berkman inhuren of boeken voor lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wessel Berkman

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt