Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Max Van den Burg
Bewaar als favoriet

Webshow MOS Max online

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Een humoristische online show, op maat gemaakt voor uw bedrijf of organisatie, door cabaretier en presentator Max van den Burg. Max is ideaal inzetbaar als ijsbreker van een online event, of juist als ontspannende afsluiter.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

ICT Solutions BV

Je hebt in korte tijd een goede online show weten te maken, waarin we onszelf goed herkenden en vaak erg hard moesten lachen. Soms best confronterend, maar altijd op een leuke manier

Webshow MOS Max online

In de humoristische online webshow MOS Max online, wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf of organisatie. Met de actualiteit van Dit Was Het Nieuws, de snelheid van De Wereld Draait Door en de diepgravendheid van het NOS-journaal zorgt cabaretier Max van den Burg voor een satirische en verbindende online show ( 15 – 20 minuten).  Hij bekijkt de zaak luchtig, vanaf de buitenkant en als een echte ‘show/anchor-man’ doet hij verslag.

Doel van De Webshow MOS Max online

De filosofie achter de webshow van Max is om groepen, bedrijven of organisaties waar de show op maat voor is gemaakt, met humor te entertainen, te reflecteren en te laten relativeren. In de MOS Max online show wilt max overbrengen dat humor verbindend en reflecterend werkt.  Voor ieder bedrijf of organisatie is het goed om eens op een lichtvoetige manier naar zichzelf te kijken en door de ogen van de buitenstaander.

Liever een op maat cabaret show? Bekijk dan het profiel van Max van den Burg 

Achtergrond Max van den Burg

Max van den Burg, is cabaretier, dagvoorzitter en presentator. Afgestudeerd als docent/regisseur aan de Toneelacademie Maastricht. In 2008 won hij de publieksprijs op het Camerettenfestival. Sindsdien toert hij onafgebroken langs de Nederlandse theaters, deed talloze bedrijfsoptredens, maakte bedrijfsfilms en was te zien in tv-programma’s als BNNVARA’s, RAMBAM, sketch-programma’s, films en in veel tv-commercials.

Max van den Burg is ideaal inzetbaar als ijsbreker van een online event, of juist als ontspannende afsluiter. Als break bij een webinar, bij een heisessie of als verbindend onderdeel van een personeelsfeest. De show kan live worden opgevoerd bij uw webinar, vanuit de studio op afstand gestreamd worden, of pre-recorded worden aangeleverd. Ook kan Max op basis van een online dagvoorzitterschap, in één dag een show maken over die betreffende dag. Met zijn cabaret-, presentatie- én bedrijfservaring weet Max doelgericht, verbindend en interactief te entertainen, zodat er niet alleen wordt gelachen, maar ook iets
wezenlijks wordt overgebracht.

Interesse in een webshow van Max van den Burg?

Interesse in een webshow geheel op maat voor uw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-7507422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

ICT Solutions BV

Je hebt in korte tijd een goede online show weten te maken, waarin we onszelf goed herkenden en vaak erg hard moesten lachen. Soms best confronterend, maar altijd op een leuke manierBeschikbaarheid en informatie Webshow MOS Max online

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker